Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Καβάλας

Αεροδρόμιο Καβάλας

Καβάλα 
Phone  +30 25930 52071

Working Hours

Monday to Friday:  08:00 - 21:00
Saturday:  08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00

Καλωσορίσατε στο Αεροδρόμιο της Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος (KVA)

 

Kavala

Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας περιμένει κοντά στις πόρτες εξόδου και θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομά σας. Από εδώ θα σας συνοδεύσει στο καθαρό και πλήρως συντηρημένο ενοικιαζόμενο όχημά σας. Το όχημα θα είναι σταθμευμένο στα 20 μέτρα κι έτσι θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε για τον προορισμό σας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:00. Για εξυπηρέτηση εκτός από τις ώρες λειτουργίας, οι υπηρεσίες υπόκεινται σε χρέωση 15 ευρώ και απαιτείται προ-κράτηση για να παραλάβετε το όχημά σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρέχουμε 24/7 βοήθεια στον αριθμό έκτακτης ανάγκης μας 0030 698 301 48 99.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα έγγραφά σας, την άδεια οδήγησης και την ταυτότητά σας. Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά προσφέρουμε παιδικά καθίσματα. Παρακαλείστε να μας πείτε τις ανάγκες σας κατά την κράτηση.

Συνιστούμε θερμά στους πελάτες μας να προκρατήσουν το όχημά τους τουλάχιστον 2-4 ημέρες πριν την άφιξή τους, ειδικά κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου/Αυγούστου, όταν η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Το αεροδρόμιο της Καβάλας βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό (E90), η οποία είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη διαδρομή σε όλη την Ελλάδα.

Το λιμάνι της Κεραμωτής βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Καβάλας και είναι καλά σηματοδοτημένο. Στο ταξίδι σας στο λιμάνι θα περάσετε από το μικρό χωριό Αγίασμα, το οποίο είναι διάσημο για ένα ζευγάρι πελαργών που επιστρέφουν στην ίδια θέση φωλιάσματος, χτισμένη στον πύργο του ρολογιού της εκκλησίας, κάθε χρόνο. Η Κεραμωτή είναι ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο λιμάνι και είναι η πιο δημοφιλής διαδρομή προς τη Θάσο. Το καράβι φτάνει στο Λιμένα της Θάσου και η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Η Κεραμωτή διαθέτει μερικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες και μια πολύ δημοφιλή μεγάλη αμμώδη παραλία.

Το λιμάνι της Καβάλας είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο E90, στον οποίο μπορείτε να μπείτε από το αεροδρόμιο της Καβάλας και είναι καλά σηματοδοτημένο. Τα πλοία από την Καβάλα φτάνουν στον Πρίνο της Θάσου και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1¼ ώρες. Η υπηρεσία πορθμείων είναι πιο περιορισμένη από ό, τι στην Κεραμωτή. Ωστόσο, η Καβάλα αξίζει μια επίσκεψη. Υπάρχει ένα όμορφο λιμάνι και η ίδια η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά προσφέροντας υπέροχη θέα στην ακτή και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η Καβάλα έχει μια κοσμοπολίτικη αίσθηση με πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μοντέρνα καταστήματα. Η παλιά πόλη «Παναγία» προσφέρει την ευκαιρία να δει κανείς τη μακρά και περίπλοκη ιστορία της. Υπάρχει μια τουρκική συνοικία που περιβάλλεται από βυζαντινούς τοίχους και ένα κάστρο που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, το Αιγαίο και τη Θάσο, κάτι για όλους. Στην απέναντι πλευρά του E90, κοντά στην Καβάλα, βρίσκονται οι Φίλιπποι που διαθέτουν μια πολύ πλούσια ιστορία, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ρωμαϊκής μάχης και αξίζουν μια επίσκεψη.

Τα δρομολόγια για τα πλοία ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Κάντε κλικ εδώ για τα πιο πρόσφατα δρομολόγια και πληροφορίες σχετικά με τα πλοία στη Θάσο.Πάντα αξίζει τον κόπο να ελέγξετε στα δρομολόγια αν υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διαδρομή. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων ή ηλεκτρονικά. Πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στα περίπτερα των λιμανιών. Κλείνοντας, παρακαλούμε να θυμάστε αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο από την Potos Car Rentals θα χρειαστείτε τη γραπτή άδεια μας για να μεταφέρετε το όχημα με πλοίο. Μόλις φτάσετε στη Θάσο, ενημερώστε μας εκ των προτέρων εάν σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην ηπειρωτική χώρα με ένα από τα αυτοκίνητά μας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το αεροδρόμιο της Καβάλας είναι μικρό σε σχέση με άλλα αεροδρόμια της Ελλάδας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερη δυσκολία να βρείτε την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων με την οποία έχετε κράτηση κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο. Κάποιες από τις εταιρίες βρίσκονται στα αριστερά σας στην αίθουσα των αφίξεων μετά την παραλαβή των αποσκευών.

Εκείνες που δεν διαθέτουν χώρο μέσα στο αεροδρόμιο, σας υποδέχονται μπροστά από την αίθουσα των αφίξεων κοντά στην κύρια έξοδο.

Exit doors

Πως να εντοπίσετε την εκάστοτε εταιρία με την οποία έχετε κράτηση

Συνήθως ο εκπρόσωπος της εταιρίας θα σας περιμένει μπροστά από την αίθουσα αφίξεων κοντά στην έξοδο κρατώντας ένα ταμπελάκι με το όνομα σας.

Exit at the airport

Πάντα να έχετε μαζί σας ένα τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν βρίσκετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Σε περίπτωση που η εταιρία διαθέτει γραφείο μέσα στο αεροδρόμιο θα πρέπει να αναζητήσετε το σταντ της.

Κατά την επιστροφή θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα στο πάρκινγκ της εταιρίας. Συνήθως βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την αίθουσα των αναχωρήσεων.

Car hire park

Ποια εταιρία έχει την μεγαλύτερη αναμονή?

Queue at the airport

Οι περισσότερες εταιρίες που διαθέτουν γραφεία μέσα στο αεροδρόμιο εξυπηρετούν τους πελάτες τους κατά σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παραλάβετε τελευταίοι τις αποσκευές σας θα συναντήσετε ουρά στο σταντ της εταιρίας για να παραλάβετε το αυτοκίνητο. Αυτό σε συνδυασμό με την απαίτηση εγγύησης/πιστωτικών καρτών επιβραδύνει κάποιες φορές την παραλαβή του οχήματος σας. Γι αυτό το λόγο συνιστούμε στους οδηγούς να βγαίνουν νωρίτερα ώστε να παραλάβουν το αυτοκίνητο και να αφήνουν τους συνταξιδιώτες να παραλάβουν τις αποσκευές.

Από που μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο?

Private park area at the airport

Οι περισσότερες εταιρίες παραδίδουν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου μόλις 10 μέτρα από την αίθουσα των αφίξεων/αναχωρήσεων.

Ωράριο λειτουργίας?

Το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00 με 21:00. Υπηρεσίες εκτός ωραρίου υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Καβάλας-τι άλλο πρέπει να γνωρίζω?

Η υψηλή περίοδος στο αεροδρόμιο

Η υψηλή περίοδος κυμαίνεται από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο και σ'αυτό το διάστημα συναντάει ο επισκέπτης την περισσότερη κίνηση.

Είναι σημαντικό να κλείσετε το αυτοκίνητο τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες πριν την άφιξη σας ώστε να βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μου επιτρέπουν όλες οι εταιρίες να μεταφέρω το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με φερι μποτ?

Πολλές από τις μεγάλες εταιρίες δεν επιτρέπουν στους πελάτες τους να ταξιδέψουν με φέρι μποτ.

Η Potos Car Rentals ωστόσο επιτρέπει τους πελάτες της να ταξιδέψουν στο νησί της Θάσου.

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχει πρατήριο υγρών καυσίμων στα 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Περισσότερα βενζινάδικα θα συναντήσετε στο δρόμο προς το λιμάνι της Κεραμωτής. Τα περισσότερα λειτουργούν κάθε μέρα από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 23:00 π.μ..

Είναι οικονομικότερο να ενοικιάσει κάποιος αυτοκίνητο εκτός αεροδρομίου?

Το αν θα είναι οικονομικότερη η ενοικίαση εκτός αεροδρομίου εξαρτάται από το ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός σας.

Εάν ταξιδεύετε π.χ. στη Θάσο μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λιμένα ώστε να αποφύγετε τις χρεώσεις των εισιτηρίων του φερι μποτ που είναι περίπου 35 € με επιστροφή.

Ωστόσο, εάν επισκέπτεστε την Κεραμωτή θα σας εξυπηρετούσε η ενοικίαση αυτοκινήτου καθώς η μεταφορά σας από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι της Κεραμωτής κοστίζει 20 €-25 €.

Αντίθετα, οι τιμές της ενοικίασης στη Θάσο μπορεί να είναι οικονομικότερες από ότι στο αεροδρόμιο όπου συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, έξοδα πάρκινγκ κτλπ..

Ποια εταιρία να επιλέξω?

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες υπηρεσίες, υπάρχει μεγάλη προσφορά στην ενοικίαση αυτοκινήτου με πολλά προνόμια και πλεονεκτήματα για να επιλέξετε.

Ένα από τα κύρια πράγματα που διαχωρίζουν τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες από τις μικρότερες είναι η χρήση πιστωτικής κάρτας και η υποχρέωση καταβολής εγγύησης κατά την ενοικίαση του αυτοκινήτου. Εάν δεν νιώθετε άνετα να καταβάλλετε εγγύηση μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μια καλή λύση είναι να προτιμήσετε μια τοπική εταιρία όπως η Potos που σας επιτρέπει να πληρώσετε απλώς με μετρητά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Tips για να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά

Κλείστε νωρίς - Κάντε την κράτηση σας όσο το δυνατόν πιο νωρίς-ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Κάντε κράτηση απευθείας στην εταιρία που σας ενδιαφέρει - Μη χρησιμοποιείτε σελίδες τρίτων μπορεί να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθειες)

Κάντε τηλεφωνική κράτηση - Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Μάης, Ιούνης, Σεπτέμβρης), καλέστε μας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για ειδικές προσφορές

Τύποι αυτοκινήτων προς ενοικίαση?

Συνήθως, οι εταιρίες κατέχουν μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικίαση ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη:

 • Οικογενειακά αυτοκίνητα
 • Σπορ αυτοκίνητα
 • Πολυτελή αυτοκίνητα
 • Mini Vans
 • Μικρά οικονομικά οχήματα
 • Cabrio
 • Επιβατικά αυτοκίνητα
 • Hatchback

και πολλά άλλα.

Επισκόπηση του Αεροδρομίου Καβάλας

Το αεροδρόμιο της Καβάλας πήρε το όνομα του από τον Μέγα Αλέξανδρο και ανήκει στον Δήμο Νέστου-βρίσκεται πολύ κοντά στη Χρυσούπολη.

Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε για πτήσεις εσωτερικού μόνο, το 1987 όμως ο τότε υπουργός μεταφορών αποφάσισε να προστεθούν διεθνείς πτήσεις φτάνοντας σήμερα να εξυπηρετεί 300.000 επιβάτες ετησίως.

Αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Αεροδρόμιο Καβάλας

Εάν και δεν ανήκει στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας, πολλές κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες πετούν από και προς το αεροδρόμιο σε τακτική βάση.

Σ'αυτές συμπεριλαμβάνονται:

 • Eurowings: Γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους
 • Scandinavian Airlines: Εθνική αεροπορική εταιρία της Σουηδίας, Νορβηγίας και Δανίας
 • Thomas Cook Airlines: Βρετανική αεροπορική εταιρία που εκτελεί πτήσεις από το Μάντσεστερ
 • Blue Air: Ρουμάνικη αεροπορική εταιρία

Προορισμοί:

Με περισσότερες από 3.000 αναχωρήσεις το χρόνο, οι αεροπορικές εταιρείες στην Καβάλα πετούν σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων: Ελσίνκι, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Μινσκ, Κοπεγχάγη και Μόναχο.

Μελλοντικές επενδύσεις στο αεροδρόμιο

Στις 22 Μαρτίου 2017, η Fraport-Greece παρουσίασε το γενικό της σχέδιο για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Καβάλας, οι βελτιώσεις αφορούν:

Μέρος του επενδυτικού πλάνου περιελάμβανε άμεσες ενέργειες που υλοποιήθηκαν τη θερινή περίοδο του 2017:

 • Γενικό σύστημα καθαριότητας
 • Βελτίωση του φωτισμού και σήμανση των περιοχών του αεροδρομίου
 • Αναβάθμιση εγκαταστάσεων υγιεινής
 • Ενίσχυση υπηρεσιών και προσφορά δωρεάν σύνδεσης στο Internet (WiFi)
 • Εφαρμογή έργων για τη βελτίωση της πυρασφάλειας σε όλες τις περιοχές των αεροδρομίων

Παράλληλα με τις άμεσες δράσεις, η Fraport Greece περιέγραψε επίσης σχέδια για περαιτέρω βελτιώσεις που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2017 και θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2021.

Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

 • Επέκταση του διαδρόμου σε 2,029 m2
 • Αναδιαμόρφωση του τρέχοντος διαδρόμου
 • Έλεγχος HBS
 • Ανακαίνιση και επέκταση του πυροσβεστικού σταθμού
 • Διεύρυνση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων και σύνδεση με την υπηρεσία δημοτικών υπηρεσιών
 • Αναδιοργάνωση της περιοχής του αεροδρομίου
 • Ανακατασκευή και βελτίωση του οδοστρώματος του αεροδρομίου
 • 20% αύξηση των σταθμών ελέγχου Check-in (από 8 σε 10)

Εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Καβάλας

Ακολουθεί λίστα των διαφόρων εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

Potos Car Rentals
Εταιρία από το 1988 με ευρεία επιλογή αυτοκινήτων, φιλική εξυπηρέτηση και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Avis Car Hire
Αμερικανική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών.

Sixt Rent a Car
Πολυεθνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με περίπου 4000 θέσεις σε περισσότερες από 105 χώρες.

Hertz Rent a Car
Η Hertz είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και λειτουργεί σε 150 χώρες.

Budget Car Rental
Ιδρύθηκε το 1958, η Budget είναι μια αμερικανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Thrifty Rent a Car
Προσφέρει βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων και διαθέτει μεγάλη γκάμα Ε.Ι.Χ. και φορτηγών.

Europcar
Γαλλική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που ιδρύθηκε το 1949, προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων και φορτηγών παγκοσμίως.

Enterprise Car Rental

Αμερικανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΗΣ POTOS CAR RENTAL

Ενοικιάστε το όχημα σας από 9 απίστευτα κεντρικές τοποθεσίες και ανακαλύψτε το νησί της Θάσου με άνεση!

Η Potos Car Rentals ιδρύθηκε το 1988 και είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Μπορείτε να μας βρείτε σε 9 διαφορετικές τοποθεσίες, 7 στο νησί της Θάσου και 2 στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" (SKG) και Αεροδρόμιο Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος" (KVA).

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και Καβάλας έχουν άμεση σύνδεση με την «Εγνατία Οδό» Ε90, μέσω της οποίας αποκτάτε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στο λιμάνι της Κεραμωτής και Καβάλας από όπου λειτουργούν συχνά δρομολόγια πλοίων από και προς τη Θάσο.

Χάρη στους πολυάριθμους σταθμούς μας και στη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εύκολα σε όλες τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, έτσι ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μέγιστο. Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, θα σας περιμένει μια μεγάλη επιλογή σε οχήματα από μικρά και οικονομικά μοντέλα, μέχρι πολυτελή Jeep έως και Mini Vans.

Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες Transfer για μικρά ή μεγάλα γκρουπ. Μια τέλεια υπηρεσία πόρτα-πόρτα που θα σας μεταφέρει ασφαλή και γρήγορα στον προορισμό σας στη Θάσο. Για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.potostours.gr/

Η έδρα μας βρίσκεται στην τοποθεσία Aστρίς Θάσου και διαθέτουμε άλλα 6 υποκαταστήματα στη Θάσο στον Λιμένα, Σκάλα Πρίνου, Ποτό, Χρυσή Αμμουδιά , Σκάλα Ποταμιά και Λιμενάρια .

Εκτός από τα κανονικά Ε.Ι.Χ. μπορείτε να βρείτε στα γραφεία μας στη Θάσο 4x4 jeep καθώς και τετράτροχα οχήματα ATV/γουρούνες!

Ενοικίαση στα αεροδρόμια

Καβάλα (KVA): 0030 25930 52071

Θεσσαλονίκη (SKG): 0030 2310 488456

Ενοικίαση στη Θάσο

Αστρίς: 0030 25930 52071

Ποτός: 0030 25930 61790

Λιμενάρια: 0030 25930 52747

Σκάλα Πρίνου: 0030 25930 71203

Λιμένας: 0030 25930 23969

Χρυσή Αμμουδιά: 0030 25930 61790

Σκάλα Ποταμιά: 0030 25930 61999

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για να κάνετε κράτηση, στείλτε το αίτημα σας online μέσω της σελίδας μας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με τα κεντρικά μας γραφεία στο 0030 25930 52071.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 μέχρι τις 22:00!

Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης σας παρέχουμε άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 στο 0030 698 301 48 99.

Ώρες λειτουργίας

Αεροδρόμια: Δευτέρα με Κυριακή 08:00-21:00

Υποκαταστήματα Θάσου: Δευτέρα με Κυριακή 09:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

*Υπηρεσίες εκτός ωραρίου υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση 15 €.

Γιατί να προτιμήσετε την Potos Car Rentals

 • Παράδοση / παραλαβή του αυτοκινήτου απευθείας στο αεροδρόμιο-χωρίς μεταφορά και καθυστέρηση!
 • Δωρεάν παραλαβή / επιστροφή από το κατάλυμα σας στη Θάσο. Εξαιρετικές τοποθεσίες ενοικίασης 5 λεπτά από πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Για τους πελάτες μας συνιστούμε το δικό μας μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων «Thassos Oil» δίπλα από τα κεντρικά μας γραφεία στης Αστρίς Θάσου.
 • Εύχρηστο και διαφανές σύστημα κρατήσεων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας σε μόλις 3 βήματα χωρίς προπληρωμή μέσω πιστωτική κάρτας ή εγγύηση!
 • Πλήρης ασφάλιση χωρίς κρυμμένες χρεώσεις
 • 24/7 οδική βοήθεια
 • 30 χρόνια εμπειρίας

Κάντε τώρα την κράτηση σας για τις διακοπές σας σε Θάσο, Καβάλα & Θεσσαλονίκη.

Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Potos Car Rentals και απολαύστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Ελλάδα.

Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρικούς πελάτες.Θα φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.