Η Εταιρεία μας

Η Potos Car Rentals γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας!

 

Mini_Moke

Ξεκίνημά

Ο ιδιοκτήτης της Potos Car Rentals κ. Διαμαντής ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ναυτιλιακό κλάδο ως πλοίαρχος σε δεξαμενόπλοια. Η εμπειρία και η διορατικότητά που απέκτησε μέσα από τα ταξίδια του έδωσαν τα απαραίτητα θεμέλια που χρειαζόταν για να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση του.

Η ίδρυση της Potos Car Rentals

Ο κ. Διαμαντής είδε στη Θάσο μια προοπτική ανάπτυξης στην τουριστική αγορά γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Τότε ήταν που τα πρώτα τουριστικά γκρούπ άρχισαν να επισκέπτονται το σμαραγδένιο νησί - τον τόπο γέννησής του. Όλα ξεκίνησαν με ένα γραφείο στον Ποτό και 10 οχήματα- μεταξύ των οχημάτων και το αγαπημένο όχημα μας όλων των εποχών το "Mini Moke". Αν και ήταν ακόμα στα πρώτα του βήματα, έδειξε αποφασιστικότητα και αφοσίωση στο επιχειρηματικό του πλάνο επεκτείνοντας την επιχείρησή του στη Θάσο, με περισσότερα παραρτήματα σε όλο το νησί.

Η επιχειρηματική ιδέα

Ο στόχος της εταιρείας ήταν πάντοτε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε παραθεριστές και επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων οχημάτων, όλα άριστα συντηρημένα στο δικό μας συνεργείο στη Θάσο. Εκτός από την καλή κατάσταση του στόλου μας, είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε την υποστήριξη και τη βοήθεια μιας θαυμάσιας ομάδας που αποτελείται από αγγλόφωνους και γερμανόφωνους συνεργάτες, οι οποίοι είναι μαζί μας πάνω από 20 χρόνια τώρα, δουλεύοντας μαζί μας πολύ σκληρά, για να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα.

H οικογενειακή επιχείρηση

Οι κόρες του κ. Διαμαντή, Όλγα και Κωνσταντίνα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους ξεκίνησαν να εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Η Potos Car Rentals σήμερα

Μετά από μια νοσταλγική ματιά στο πως ξεκίνησε η Potos Car Rentals μέχρι το πώς έφτασε να γίνει μια αξιόπιστη εταιρεία, θα θέλαμε να επισημάνουμε και κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας.

Το 2005 δημιουργήσαμε το δικό μας πρατήριο καυσίμων Thassos Oil, το οποίο βρίσκεται στην Αστρίδα στη νότια πλευρά της Θάσου. Οι εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν το 2013 με την ίδρυση του ιδιωτικού ΚΤΕΟ της Θάσου.

Σήμερα, με ένα στόλο 300 αυτοκινήτων, η Potos Car Rentals είναι πλέον μια καλά εδραιωμένη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες στη βόρεια Ελλάδα με πελάτες από όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται με το ίδιο ήθος με το οποίο ξεκίνησε, διασφαλίζοντας ότι είναι αρκετά μεγάλη για να αντιμετωπίσει την κάθε πρόσκληση, αλλά ταυτόχρονα αρκετά μικρή για να νοιαστεί για τις ανάγκες του κάθε πελάτη μεμονωμένα. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αλλά και με την ομάδα μας συντελεί στο να πετυχαίνουμε αξιοπιστία, ποιότητα και "value for money" στις υπηρεσίες μας.

Οι νέες μας υπηρεσίες

Η Potos Car Rentals με 30 πλέον χρόνια λειτουργίας, ειδικεύεται στην ενοικίαση αυτοκινήτων σε 9 σημεία στη Βόρεια Ελλάδα, στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βόρειας Ελλάδας- τη Θεσσαλονίκη «Διεθνές Αερολιμένας Μακεδονίας (SKG)» και το Αεροδρόμιο Καβάλας – «Μέγας Αλέξανδρος» (KVA). Παράλληλα, διαθέτουμε σταθμούς στα δύο λιμάνια της Θάσου, στον Λιμένα και στη Σκάλα Πρίνου καθώς και στα μεγαλύτερα χωριά του νησιού, τον Ποτό, τα Λιμενάρια, τη Χρυσή Ακτή και τη Σκάλα Ποταμιά. Εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτων προσφέρουμε μεταφορές με οδηγό από τα αεροδρόμια προς τη Θάσο και αντίστροφα.

Ελπίζουμε ότι η οικογενειακή μας επιχείρηση θα συνεχίσει για πολλά χρόνια και γενιές ακόμα!