Η Εταιρεία μας

H επιχείρηση Potos Car Rentals ξεκίνησε το 1988 με δέκα αυτοκίνητα και ένα γραφείο στον Ποτό Θάσου. Σταδιακά, άνοιξε παραρτήματα και σ’ άλλες περιοχές του νησιού, ενώ παράλληλα επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού.

Το 2005 άνοιξε το δικό της μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραερίου Thassos Oil στης Αστρίς Θάσου με ένα άριστα ολοκληρωμένο σύστημα καθαριότητας. Η εγκατάσταση συμπληρώθηκε το 2013 με τη δημιουργία του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Θάσου.

Σήμερα με στόλο που ξεπερνά τα 250 αυτοκίνητα και εννιά σταθμούς εξυπηρέτησης στη Θάσο (Αστρίς, Ποτό, Λιμενάρια, Πρίνο, Λιμένα, Χρυσή Αμμουδιά και Σκάλα Ποταμιά), το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία και το αεροδρόμιο Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος, η Potos Car Rentals είναι γνωστή σ’ όλη την Βόρειο Ελλάδα με επαναλαμβανόμενους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Από την αρχή, στόχος μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο γίνεται πιο ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και με λογικές τιμές. Αξιοσημείωτο είναι, ότι ο στόλος της εταιρείας αποτελείται κατά κανόνα από καινούρια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, άριστα συντηρημένα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θάσο. Είναι πολλά τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια από τους πελάτες μας για την άψογη και επαγγελματική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας προς αυτούς.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες, με περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές, από περισσότερους σταθμούς εξυπηρέτησης με ακόμη μεγαλύτερο στόλο αυτοκινήτων. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Potos Car Rentals

Οι εγκαταστάσεις μας:

Thassos Oil
Kteo
Kteo Interior
Kteo
Kteo Interior