Ταξί & Υπηρεσία Μεταφοράς με οδηγό στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τη Θάσο

Πώς να φτάσετε στο νησί της Θάσου στη Βόρεια Ελλάδα – Αεροδρόμια για να ταξιδέψετε στη Θάσο

Είτε ταξιδεύετε από / προς το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” (SKG) είτε από / προς το αεροδρόμιο της Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος” (KVA), τα δύο πιο κοντινά αεροδρόμια που εξυπηρετούν το νησί της Θάσου, θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό να σας μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια!

Λευκός πύργος - ταξί στη Θεσσαλονίκη

Κάτωθεν, μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες εάν θέλετε να ταξιδέψετε με ιδιωτική μεταφορά με οδηγό ταξί, λεωφορείο ή αυτοκίνητο, από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέσω του λιμανιού της Κεραμωτής στο σμαραγδένιο νησί τηςΘάσουστη Βόρεια Ελλάδα. Ανακαλύψτε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για το πώς να φτάσετε στη Θάσο, επιλέξτε το σημείο παραλαβής / παράδοσης και ετοιμαστείτε για αξέχαστες διακοπές στη Θάσο! Εάν ψάχνετε για μια διαδρομή ή οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας αποστείλουμε μια εξατομικευμένη προσφορά!

Παραλαβή από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) προς το λιμάνι της Κεραμωτής (φερι μποτ για Θάσο) και το νησί της Θάσου

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ως το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, προσφέρει οικονομικές πτήσεις όλο το χρόνο από όλες σχεδόν τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης, κάνοντας την μετάβαση σας στη Βόρεια Ελλάδα πραγματικά εύκολη, γρήγορη και οικονομική! Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πτήσεων σε προσιτές τιμές, με τη ζήτηση και τις τιμές να αυξάνονται την υψηλή θερινή περίοδο του Ιουλίου, Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, οι τιμές είναι πιο χαμηλές αλλά το ταξίδι εξίσου απολαυστικό!

Πώς να συναντήσετε τους οδηγούς μας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG)

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης να είστε σίγουροι ότι θα σας υποδεχτούμε και θα σας καλωσορίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και καθυστερήσεις. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας πάντα παρακολουθούν την πτήση σας και ενημερώνονται για την πορεία της ώστε να σας συναντήσουν με συνέπεια και ακρίβεια στο συμφωνημένο μέρος κρατώντας μια επιγραφή με το όνομα σας! Ακόμα και στην περίπτωση μιας αναπάντεχης καθυστέρησης ή αλλαγής της τελευταίας στιγμής, ο οδηγός θα συνεχίσει να σας περιμένει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την πρώτη ώρα αναμονής μετά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.

Πάρκινγκ 6 στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Σημαντικές πληροφορίες για την μεταφορά σας

Παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την κράτηση σας εάν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευή. Στην αντίθετη περίπτωση, αφήστε μας να γνωρίζουμε εκ των προτέρων για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τον ακριβή αριθμό αποσκευών και χειραποσκευών που θα μεταφέρετε μαζί σας. Μεγαλύτερος εξοπλισμός ή και το κατοικίδιο σας μπορούν να ταξιδέψουν στα οχήματα μας ύστερα από σχετική συνεννόηση και με ένα επιπλέον κόστος.

Βρεφικά / παιδικά καθίσματα διατίθενται δωρεάν ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε για τον τύπο και τον αριθμό των παιδικών καθισμάτων που θα χρειαστείτε πριν την άφιξη σας. Τα παιδιά θεωρούνται επιβάτες.

Έχοντας όλες τις απαραίτητές πληροφορίες θα μπορέσετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το λιμάνι της Κεραμωτής-κύριο λιμάνι που εξυπηρετεί τακτικά δρομολόγια για Θάσο άνετα και γρήγορα. Χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση, θα καθίσετε αναπαυτικά κι εμείς θα σας μεταφέρουμε μέσω της νέας και σύγχρονης Εγνατίας οδού (Ε90), τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας! Χωρίς αναμονές, χωρίς ουρές και μποτιλιαρίσματα, χωρίς στάσεις ή επιπλέον διαδρομές μέσω του πολυσύχναστου κέντρου της Θεσσαλονίκης, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια υπέροχη χαλαρωτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα στην ξακουστή περιοχή της Μακεδονίας!

Ταξιδεύοντας στην όμορφη κεντρική και ανατολική Μακεδονία

Καθώς θα ταξιδεύετε μέσω της Εγνατίας Οδού E90, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από μακριά την εξαιρετικής ομορφιάς λίμνη Βόλβη, τη γνωστή τουριστική περιοχή τηςΑσπροβάλτας, την όμορφη παραλία τουΟφρυνίου, τη διάσημη πόλη της Καβάλας και τέλος την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Χρυσούπολης. Μια διασκεδαστική διαδρομή που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια!

Ταξί στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Χρόνος ταξιδιού από τη Θεσσαλονίκη στο λιμάνι της Κεραμωτής

Το ταξίδι από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς την Κεραμωτή είναι 210 χιλιόμετρα και διαρκεί περίπου 2 ώρες με αυτοκίνητο ή ταξί. Στο δρόμο για Καβάλα θα συναντήσετε επί του παρόντος τρεις σταθμούς διοδίων. Οι τελικές τιμές που βλέπετε στη σελίδα μας περιλαμβάνουν τα πάντα: υποδοχή στο αεροδρόμιο, καύσιμα, φόρους αεροδρομίου, έξοδα στάθμευσης και διόδια – δεν θα σας ζητηθούν επιπλέον χρήματα, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!

Βρείτε τον πιο οικονομικό τρόπο να ταξιδέψετε από τη Θεσσαλονίκη στο λιμάνι της Κεραμωτής και στη Θάσο

Εκτός από ιδιωτικές μεταφορές με οδηγό από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, οργανώνουμε και ομαδικές μεταφορές επιβατών! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε μια διαδρομή με άλλους ταξιδιώτες και να κλείσετε μια θέση σε ένα από τα οχήματα μας, ταξί ή βαν και να ταξιδέψετε απευθείας στο λιμάνι της Κεραμωτής! Μια υπηρεσία ιδιαίτερα ελκυστική για άτομα που ταξιδεύουν μόνοι ή σε μια μικρή ομάδα με άλλους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Εάν ταξιδεύετε μόνος και ψάχνετε μια φθηνή και αξιόπιστη λύση να ταξιδέψετε στην Κεραμωτή αποστείλετε το αίτημα σας και θα βρούμε το πιο κατάλληλο μέσο μεταφοράς για εσάς! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

Δρομολόγια φερι μποτ από το λιμάνι της Κεραμωτής για η Θάσο-τι πρέπει να γνωρίζετε

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με νυχτερινή πτήση και επιθυμείτε να ταξιδέψετε την ίδια μέρα στη Θάσο, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε ότι υπάρχει εκείνη την ώρα δρομολόγιο φερι μποτ από την Κεραμωτή. Καθώς τα δρομολόγια φερι μποτ ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, μπορείτε να πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://dromologia-kavalas-thasou.blogspot.com/ μερικές μέρες πριν από το ταξίδι ή εναλλακτικά ρωτήστε την ομάδα μας! Οι οδηγοί μας μπορούν να σας μεταφέρουν ακόμα και στο ξενοδοχείο / κατάλυμα σας στην Κεραμωτή ώστε να διανυκτερεύσετε και να συνεχίσετε το ταξίδι σας την επόμενη μέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώστε μας απλώς για το όνομα, την ακριβή διεύθυνση και τοποθεσία του καταλύματος σας (ξενοδοχείο,Airbnb) και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Προσγείωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Τέλος θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τόσο το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας όσο και οι οδηγοί μας μιλάνε αγγλικά και κάποιοι μάλιστα και γερμανικά. Εάν έχετε κάποια ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών +30 698 301 48 99 (εφαρμογές Viber και Whatsapp διαθέσιμες). Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Οι ξένες γλώσσες δεν είναι πρόβλημα για εμάς! Μιλάμε τη γλώσσα σας!