Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη Λιμάνι Κεραμωτής Ομαδικές μεταφορές επιβατών

Πώς λειτουργεί?

 • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • Θα σας καταχωρήσουμε στη λίστα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία / χρονικό πλαίσιο
 • 48 ώρες πριν το ταξίδι θα επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας και θα σας ζητήσουμε μια προκαταβολή για τη μεταφορά
 • Θα σας συναντήσουμε στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και θα σας μεταφέρουμε στο λιμάνι της Κεραμωτής ή το αντίστροφο

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης λιμάνι Κεραμωτής

Υποβάλετε το αίτημα σας για μια θέση σε μια μεταφορά από κοινού με άλλους επιβάτες με μια μεγάλη κατηγορία οχήματος ή βαν. Μετά την υποβολή του αιτήματος σας, θα έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαθέσιμες ώρες μεταφοράς κατά την επιλεγμένη ημερομηνία.

 • Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς Λιμάνι Κεραμωτής
 • Λιμάνι Κεραμωτής προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
 • Και τα δυο
 • 08:00 έως 11:00
 • 11:00 έως 14:00
 • 14:00 έως 17:00
 • 17:00 έως 20:00
Από €48 €48   €46 / επιβάτη / διαδρομή

Ομαδική μεταφορά επιβατών από κοινού από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στο λιμάνι της Κεραμωτής

Μεταφορές επιβατών από / προς το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Μεταφορές επιβατών από / προς το λιμάνι της Κεραμωτής

Ψάχνετε την πιο οικονομική και γρήγορη λύση για να ταξιδέψετε από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στο λιμάνι της Κεραμωτής ή το αντίστροφο;

Συγχαρητήρια! Μόλις βρήκατε τη λύση!

Είμαστε από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς επιβατών στη Βόρεια Ελλάδα.

Εργαζόμενοι στον κλάδο για πάνω από 30 χρόνια, μετατρέψαμε την εμπειρία και γνώση σε μια υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη και οικονομική μεταφορά από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκηςπρος το λιμάνι της Κεραμωτής (ή το αντίστροφο), θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια άλλη εταιρεία με καλύτερες υπηρεσίες.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση (χωρίς μετεπιβίβασή) με δημόσιες συγκοινωνίες μεταξύ Θεσσαλονίκης και του λιμανιού της Κεραμωτής για το νησί της Θάσου.

Μια απόσταση 200 χιλιομέτρων από το ένα σημείο στο άλλο διαρκεί μόλις 2 ώρες για να τη διανύσετε.

Υπάρχει η δυνατότητα ιδιωτικής μεταφοράς, είτε με ταξί, είτε με βαν, είτε ακόμα κι η ενοικίαση αυτοκινήτου, ωστόσο με υψηλότερο κόστος και πολλές φορές με πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητά (ιδιαίτερα τη θερινή υψηλή περίοδο).

Αυτό ακριβώς είναι που μας ξεχωρίζει. Με μια σταθερή χαμηλή τιμή μόνο με €48 ανά επιβάτηn (ανά διαδρομή), σας μεταφέρουμε από το λιμάνι προς το αεροδρόμιο (ή το αντίστροφο) –με ασφάλεια και συνέπεια.

Κλείστε τη θέση σας σε μια μεταφορά από κοινού γρήγορα και εύκολα μέσω της φόρμας πάνω και ξεμπερδέψτε.

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Λόγω των μεγάλων ταξιδιωτικών ροών και εγχώριων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε τη μεταφορά σας εγκαίρως. Διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες να βρείτε εναλλακτικές ώστε να φτάσετε γρήγορα και εύκολα στο αεροδρόμιο. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο όταν δεν μιλάτε τα ελληνικά ή δεν είστε διατεθειμένος να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία. Επιπλέον το να πρέπει να αποβιβαστείτε και να επιβιβαστείτε και πάλι σε μια σειρά από διαφορετικά δρομολόγια ώστε να φτάσετε στην Κεραμωτή, μπορεί να είναι δύσκολο και κουραστικό.

Το λιμάνι της Κεραμωτής είναι το κοντινότερο λιμάνι για Θάσο με συχνά δρομολόγια φέρι μποτ που συνδέουν την πρωτεύουσα του νησιού τον Λιμένα με το λιμάνι.

Καθώς ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Θάσου είναι προσβάσιμος μόνο με φερυ μποτ, το λιμάνι κατακλύζεται απο τουρίστες που θέλουν να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν. Είναι ένα λιμάνι με αρκετή κίνηση και πολλούς επισκέπτες σχεδόν όλο το χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο σε περίπτωση που θέλετε να ταξιδέψετε από το λιμάνι της Κεραμωτής στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σας συμβουλεύουμε να κάνετε την κράτηση της μεταφοράς σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μην εξασφαλίσετε μια θέση και να φτάσετε αργοπορημένοι στον προορισμό σας.

Γιατί να επιλέξετε μια από κοινού μεταφορά με άλλους συνταξιδιώτες;

 • απλή, άμεση και εύκολη λύση
 • άνετη διαδικασία - μια εκ των προτέρων οργανωμένη μεταφορά σας γλιτώνει χρόνο & ενέργεια από το να ψάχνετε ταξί ή λεωφορείο
 • χωρίς προβλήματα - παραλείψτε το ψάξιμο της τελευταίας στιγμής και τους αγχωμένους ταξιδιώτες που περιμένουν στις ουρές
 • αξιόπιστα - εξαλείψτε τον κίνδυνο του να σας χρεώσουν επιπλέον για μια διαδρομή σε μια χώρα που δεν γνωρίζετε τους δρόμους και αποφύγετε μη επαγγελματίες και ανέντιμους οδηγούς
 • εγγυημένη μεταφορά - ακόμα κι αν είστε ένας επιβάτης
 • η ασφάλεια σας αποτελεί πάντα προτεραιότητα μας - τόσο η προσωπική σας ασφάλεια όσο και των προσωπικών σας αντικειμένων / αποσκευών
 • η πιο οικονομική λύση – η τέλεια λύση για λιτούς πελάτες ή για κάποιον που δεν επιθυμεί να σπαταλήσει περισσότερα χρήματα απ’ ότι χρειάζεται για τη μεταφορά του
 • σταθερές τιμές – διαφανείς τιμές & χωρίς εκπλήξεις - γνωρίζετε ακριβώς πόσο θα πληρώσετε
 • μεταφορά φιλική προς το περιβάλλον
 • αξιόπιστες και συνεπείς μεταφορές - τα δρομολόγια μας με τις από κοινού μεταφορές λειτουργούν ανά τακτά διαστήματα
 • κάντε ένα νέο φίλο - γνωρίστε κάποιον ενώ ταξιδεύετε
 • έμπειροι οδηγοί - απασχολούμε μόνο επαγγελματίες τοπικούς οδηγούς που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το πώς να σας μεταφέρουν με ασφάλεια και συνέπεια

Συνοψίζοντας, μια μεταφορά από κοινού με άλλους θα σας κοστίσει λιγότερα χρήματα, χρόνο και ενέργεια ενώ θα φτάσετε στον προορισμός σας γρήγορα και οικονομικά.

Λάβετε υπόψιν ότι:
Οι από κοινού μεταφορές εξαντλούνται γρήγορα ιδιαίτερα την υψηλή περίοδο.
Για να κλείσετε τη θέση σας σήμερα και να μείνετε ήσυχοι ότι εξασφαλίσατε μέσο μεταφοράς, προχωρήστε με την κράτησης σας τώρα.