Υπηρεσίες μεταφοράς με οδηγό από το Αεροδρόμιο της Καβάλας προς το νησί της Θάσου

Η Θάσος δεν διαθέτει αεροδρόμιο. Το πιο κοντινό αεροδρόμιο είναι της Καβάλας "ο Μέγας Αλέξανδρος" (KVA).

Πώς να ταξιδέψετε από την Καβάλα στη Θάσο;

Εάν πετάτε προς / από το αεροδρόμιο της Καβάλας, το ταξίδι για / από τη Θάσο είναι πολύ πιο σύντομο, γρήγορο και οικονομικό σε σύγκριση με το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, το αεροδρόμιο της Καβάλας λειτουργεί κυρίως από Μάϊο μέχρι Οκτώβριο με λιγότερες επιλογές σε πτήσεις απ’ ότι το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Οι περισσότερες είναι ναυλωμένες πτήσεις που διοργανώνονται από μεγάλους διεθνείς τουριστικούς πράκτορες κατά την τουριστική περίοδο από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο. Τέλος, το αεροδρόμιο της Καβάλας βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Καβάλα και η διαδρομή με το αυτοκίνητο / ταξί διαρκεί μόλις 30 λεπτά.

Μεταφορές σε αεροδρόμιο Καβάλας

Το πιο κοντινό λιμάνι για να μεταβείτε στη Θάσο με τα πιο συχνά δρομολόγια φερι μποτ είναι το λιμάνι της Κεραμωτής. Εάν επιθυμείτε ωστόσο να ταξιδέψετε από το λιμάνι της Καβάλας προς το λιμάνι της Σκάλα Πρίνου στη Θάσο, αποστείλετε μας παρακαλώ το αίτημα σας και θα σας στείλουμε μια προσφορά για μιαεξατομικευμένη μεταφορά με βάση τα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε.

Κατά τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς την Κεραμωτή θα διασχίσετε μικρά αλλά όμορφα γραφικά χωριά στην περιοχή Χρυσούπολη. Η οικονομία της περιοχής βασίζεται κυρίως στη γεωργία και στον τουρισμό. Χαρακτηριστικό της περιοχής και κάτι το οποίο φωτογραφίζουν σχεδόν όλοι οι επισκέπτες είναι η φωλιά των πελαργών στο καμπαναριό του χωριού Αγίασμα. Οι πελαργοί φτάνουν με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ κάθε χρόνο και λέγεται ότι αναχωρούν με τους τελευταίους τουρίστες τον Οκτώβριο!

Μεταφορά από το Αεροδρόμιο – Αναχώρηση / Παραλαβή από το νησί της Θάσου

Ο οδηγός θα σας υποδεχτεί με μια επιγραφή με το όνομα σας μπροστά από την αίθουσα των αφίξεων πολύ κοντά στις πόρτες εξόδου του αεροδρομίου. Σε μόλις 20 λεπτά θα βρίσκεστε στην Κεραμωτή, έτοιμοι να επιβιβαστείτε στο πλοίο για τη Θάσο!

Τι πρέπει να γνωρίζετε σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας;

Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης, ο οδηγός θα σας περιμένει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς! Πολύ σημαντικό είναι να καταχωρείτε τα σωστά στοιχεία της πτήσης σας όταν κάνετε μια κράτηση ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πτήση σας καθώς και τυχόν καθυστερήσεις / αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αυτό θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις ανάγκες σας!

Ταξί στο αεροδρόμιο Καβάλας

Η μεταφορά σας από τοαεροδρόμιο της Καβάλαςπρος το λιμάνι της Κεραμωτής έχει απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων και διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Εάν ταξιδεύετε με μια βραδινή πτήση προς το αεροδρόμιο της Καβάλας, σας συνιστούμε να ελέγξετε ότι υπάρχει ακόμη κάποιο δρομολόγιο φερι μποτ για Θάσο.

Δρομολόγια φερι μποτ από το λιμάνι Κεραμωτής για τη Θάσο

Καθώς τα δρομολόγια φερι μποτ ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση σας συνιστούμε να ελέγχετε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://dromologia-kavalas-thasou.blogspot.com/ μερικές μέρες πριν από την πτήση σας. Σε περίπτωση που έχετε μια ερώτηση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Εάν χρειαστεί να διανυκτερεύσετε στην Κεραμωτή μπορούμε να σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο / κατάλυμα σας στην Κεραμωτή. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε ενημερώστε μας για το όνομα, τη διεύθυνση και την τοποθεσία του καταλύματος σας (ξενοδοχείο / Airbnb).

Εάν τύχει να μην προλάβετε κάποιο συγκεκριμένο δρομολόγιο φερι μποτ, υπάρχουν πολλά καφέ, σνακ μπαρ και ταβέρνες να κάνετε μια στάση και να απολαύσετε την τοπική κουζίνα και την υπέροχη θέα προς τηΘάσοόσο θα περιμένετε το επόμενο φερυ μποτ. Οι οδηγοί μας είναι πάντα στη διάθεση σας να μοιραστούν μαζί σας συμβουλές σχετικά με το ποια μέρη να επισκεφτείτε που μόνο ντόπιοι γνωρίζουν. Στην Κεραμωτή θα βρείτε επίσης αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών καθώς και μικρά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με τουριστικά είδη για να ψωνίσετε.

Οι χαμογελαστοί οδηγοί μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας κατά την επιβίβαση σας στο φερυ μποτ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το φερι μποτ, σας συμβουλεύουμε να τοποθετήσετε τις βαριές αποσκευές σας στους ειδικούς χώρους αποθήκευσης αριστερά και δεξιά κάτω από τη σκάλα έτσι ώστε να διευκολύνετε επίσης την αποβίβαση σας στη Θάσο. Κλοπές δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ, παρόλα αυτά προτιμήστε να κουβαλάτε πάνω σας τυχόν αντικείμενα αξίας και να ρίχνετε μια ματιά στα πράγματα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των αποσκευών σας ή κάποιου καροτσιού κλπ. μέσω ασανσέρ στο κατάστρωμα.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι οδηγοί και τα οχήματα δεν εισέρχονται στο φερι μποτ μαζί σας αλλά ότι στο λιμάνι απέναντι, σας περιμένει κάποιος από την ομάδα μας με μια επιγραφή με το όνομα σας για να συνεχίσετε το ταξίδι σας στον τελικό σας προορισμό.

Καθυστερήσεις, απεργίες ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Ωστόσο παρόλα αυτά, η ομάδα μας πάντα προνοεί και υπολογίζει λίγο παραπάνω χρόνο για το ταξίδι ώστε να μη βρεθείτε ποτέ σε μια αγχώδη κατάσταση ή και στο σημείο να καθυστερήσετε στην πτήση σας.

Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς τη Θάσο

Παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την κράτηση σας αν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευή. Επιπλέον πληροφορείστε μας για το πόσες αποσκευές και χειραποσκευές μεταφέρετε μαζί σας. Κάποιος μεγαλύτερος εξοπλισμός ή το κατοικίδιο σας μπορεί να μεταφερθούν κατόπιν αιτήματος με επιπλέον κόστος.

Παρέχουμε δωρεάν βρεφικά / παιδικά καθίσματα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων για την ηλικία και το βάρος του παιδιού σας. Τα παιδιά θεωρούνται επιβάτες.