Υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με οδηγό από το λιμάνι της Κεραμωτής – τη Θάσο – τη Θεσσαλονίκη – και την Καβάλα

Πώς να φτάσετε στο νησί της Θάσου από την Κεραμωτή;

Η Κεραμωτή είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι για τη μεταφορά σας στο νησί της Θάσου. Προσελκύει πολλούς επισκέπτες τα τελευταία χρόνια. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παραλάβει και θα σας αφήσει ακριβώς στο λιμάνι της Κεραμωτής και αναλόγως τη συμφωνία που έχετε κάνει, μπορεί να αγοράσει για εσάς και τα εισιτήρια του φερι μποτ. Το κόστος των εισιτηρίων θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την περίπτωση στη συνολική τιμή της μεταφοράς!

Δρομολόγια Φερι Μποτ Κεραμωτή – Θάσος

Τα δρομολόγια φερι μποτ από το λιμάνι της Κεραμωτής προς το Λιμένα Θάσου λειτουργούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 30 λεπτά τους θερινούς μήνες) και το ταξίδι διαρκεί μόλις 40 λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι για να φτάσετε στο Λιμένα από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης διαρκεί μόνο τρεις ώρες και από της Καβάλας μόνο μια!

λιμάνι της Κεραμωτής

Εάν τύχει να μην προλάβετε κάποιο συγκεκριμένο δρομολόγιο φερι μποτ, υπάρχουν πολλά καφέ, σνακ μπαρ και ταβέρνες να κάνετε μια στάση και να απολαύσετε την τοπική κουζίνα και την υπέροχη θέα προς τηΘάσοόσο θα περιμένετε το επόμενο φερι μποτ. Οι οδηγοί μας είναι πάντα στη διάθεση σας να μοιραστούν μαζί σας συμβουλές σχετικά με το ποια μέρη να επισκεφτείτε που μόνο ντόπιοι γνωρίζουν. Στην Κεραμωτή θα βρείτε επίσης αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών καθώς και μικρά σουπερ μάρκετ και καταστήματα με τουριστικά είδη για να ψωνίσετε.

Κάνουμε τη μεταφορά σας στη Θάσο πραγματικά εύκολη και απολαυστική!

Οι χαμογελαστοί οδηγοί μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας κατά την επιβίβαση σας στο φερι μποτ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το φερι μποτ, σας συμβουλεύουμε να τοποθετήσετε τις βαριές αποσκευές σας στους ειδικούς χώρους αποθήκευσης αριστερά και δεξιά κάτω από τη σκάλα έτσι ώστε να διευκολύνετε επίσης την αποβίβαση σας στη Θάσο. Κλοπές δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ, παρόλα αυτά προτιμήστε να κουβαλάτε πάνω σας τυχόν αντικείμενα αξίας και να ρίχνετε μια ματιά στα πράγματα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των αποσκευών σας ή κάποιου καροτσιού κλπ. μέσω ασανσέρ στο κατάστρωμα.

Ταξί για Κεραμωτή

Ιδιωτική μεταφορά επιβατών από / προς το λιμάνι της Κεραμωτής

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν ότι οι οδηγοί και τα οχήματα δεν εισέρχονται στο φερι μποτ μαζί σας αλλά ότι στο λιμάνι απέναντι, σας περιμένει κάποιος από την ομάδα μας με μια επιγραφή με το όνομα σας για να συνεχίσετε το ταξίδι σας στον τελικό σας προορισμό.

Καθυστερήσεις, απεργίες ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Ωστόσο παρόλα αυτά, η ομάδα μας πάντα προνοεί και υπολογίζει λίγο παραπάνω χρόνο για το ταξίδι ώστε να μη βρεθείτε ποτέ σε μια αγχώδη κατάσταση ή και στο σημείο να καθυστερήσετε στην πτήση σας.

Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε καταχωρείτε πάντα τα σωστά στοιχεία πτήσης (αριθμός πτήσης, ώρα άφιξης / αναχώρησης) κατά τη διαδικασία κράτησης της μεταφοράς σας και ενημερώνετε την ομάδας μας για τυχόν αλλαγές μέσω e-mail ή τηλεφώνου (το τηλέφωνο σας θα πρέπει να λειτουργεί και στην Ελλάδα)!

Transfer to Keramoti Port

Μοιραστείτε τη μεταφορά σας από την Κεραμωτή προς το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με άλλους ταξιδιώτες και ταξιδέψτε οικονομικά

Εκτός από τις υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, οργανώνουμε επιπλέον ομαδικές μεταφορές μεμονωμένων ταξιδιωτών απευθείας προς το λιμάνι της Κεραμωτής, τόσο για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν μόνοι όσο και για μικρές ομάδες επιβατών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Εάν ταξιδεύετε μόνοι και ψάχνετε για μια αξιόπιστη και οικονομική μεταφορά προς το λιμάνι της Κεραμωτής αποστείλετε το αίτημα σας και θα βρούμε για εσάς τη μεταφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!