Εξατομικευμένο αίτημα μεταφοράς

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Διαδρομή 1
Διαδρομή 2
Διαδρομή 3
Διαδρομή 4

Σχεδιάζετε να επισκεφτείτε τη Βόρεια Ελλάδα;

Χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία με υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών για εσάς, την οικογένεια σας, τους φίλους σας ή τους εταιρικούς σας συνεργάτες; Υπάρχει μόνο μια επιλογή αν ψάχνετε για μια άνετη, αναπαυτική και μοντέρνα μεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο.
Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη διαδρομή της αρεσκείας σας.

Είτε ταξιδεύετε μόνοι είτε με παρέα θα καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας. Χάρη στον πολυάριθμο και μοντέρνο στόλο μας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε όλων των ειδών τις μεταφορές. Υπόσχεση μας: «κανείς δεν θα μείνει πίσω». Θα ανταποκριθούμε πλήρως στο αίτημα σας.

Γιατί να επιλέξετε την Potos Transfers;

Η εταιρεία μας έχει μια μακρόχρονη παρουσία καθώς και άψογη φήμη στον κλάδο μεταφοράς επιβατών.

Απευθυνθείτε στην ομάδα μας και απολαύστε αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές.

Εάν έχετε ένα εξατομικευμένο αίτημα και άλλες εταιρείες δεν μπορούν, δεν διατίθενται ή δεν γνωρίζουν πως να σας εξυπηρετήσουν απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας. Κύριο μέλημα μας είναι τόσο η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας όσο και η υπέρβαση των προσδοκιών τους.

Το «δεν γίνεται» δεν υπάρχει απλά στην πολιτική μας.

Εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα όμορφο ταξίδι με ευέλικτη διαδρομή βάση των αναγκών σας και των ενδιαφερόντων σας με έναν επαγγελματία ντόπιο οδηγό να σας ξεναγήσει. Κλείστε την μεταφορά σας γρήγορα και με ασφάλεια καθώς και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ταξιδέψτε χωρίς άγχος με άμεση τοπική βοήθεια αλλά και 24/7 υποστήριξη πελατών στα αγγλικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πώς να κλείσετε μία εξατομικευμένη μεταφορά συνδυάζοντας διαφορετικούς προορισμούς;

Απλά επιλέξτε την ημερομηνία του ταξιδιού και την ακριβή ώρα στη φόρμα που βλέπετε πάνω. Επόμενο, εισάγετε τον αριθμό των επιβατών και επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ο στόλος μας αποτελείται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες με βάση τον αριθμό των επιβατών. Διασφαλίζουμε ότι όλα τα οχήματα μας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση καθώς ελέγχονται διεξοδικά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα και οδηγούνται από επαγγελματίες οδηγούς που έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά γι’ αυτήν την εργασία.

Στη συνέχεια, σημειώστε το σημείο παραλαβής και παράδοσης (αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, κατάλυμα, διεύθυνση) και αποστείλετε το αίτημα σας. Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε την κράτηση της εξατομικευμένης μεταφοράς σας! Θα είμαστε εκεί να σας υποδεχτούμε με συνέπεια και να σας οδηγήσουμε με άνεση και ασφάλεια στον τελικό σας προορισμό.

Επιθυμείτε να επισκεφτείτε επιπλέον προορισμούς;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Είτε επισκέπτεστε τη Βόρεια Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, η ευκολία και η ταχύτητα του ταξιδιού είναι ζωτικής σημασίας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Επιπλέον διαδρομές διαθέσιμες — προσθέστε τις εύκολα επιλέγοντας την επιλογή «προσθήκη διαδρομής»

Η άφιξη σας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ή το Airbnb κατάλυμα σας (και το αντίστροφο), ταξιδεύοντας μέσω διαφόρων πόλεων, ανακαλύπτοντας σημεία ενδιαφέροντος, εστιατόρια και παραλίες δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Εσείς επιλέγετε απλά τον προορισμό σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσετε το ταξίδι σας στην Ελλάδα από τα να σας περιμένει ένας οδηγός κι εσείς να επιβιβαστείτε απλά σε ένα όχημα; Καθίστε αναπαυτικά στο κάθισμα και αφήστε σε κάποιον άλλον τα υπόλοιπα. Εσείς αποβιβαστείτε απλά στον τελικό σας προορισμό. Εξοικονομήστε ενέργεια, χρόνο και χρήματα σε πράγματα που απολαμβάνετε.

Κάντε τώρα κράτηση δημιουργώντας μια εξατομικευμένη μεταφορά της αρεσκείας σας!