Wynajem samochodów Thassos z wypożyczalnią samochodów Potos

Recenzje wypożyczalni samochodów Thassos

uczciwych recenzji o wypożyczalni samochodów

OGÓŁEM
4.93
z 5
PERSONEL
4.93
z 5
POJAZDY
4.78
z 5
STRONA INTERNETOWA
4.88
z 5
POWRACAJĄCY KLIENCI
100%
z 100%
5
z 5
Krzysztof M. - Poland
Super miejsce do znalezienia dobrej oferty!
19 Oct 2020 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Tamara N. - Poland
Samochód był super wyposażony, dużo bajerów, nowoczesna nawigacja, dlatego szybko znaleźliśmy cel podróży
23 Oct 2020 - wypożyczalnia samochodów na Kavala Lotnisko KVA
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Patrycja K. - Polska
Obsługa, kontakt
30 Jun 2021 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
3 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Aleksander C. - Polska
Wszystko było OK
31 May 2023 - wypożyczalnia samochodów na Skala Potamia
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Elzbieta A. - Poland
świetna obsługa
28 Jun 2021 - wypożyczalnia samochodów na Limenas
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Maciej . - Polska
Profesjonalizm i fachowa obsługa mila atmosfera polecam
16 Jul 2021 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Tomasz R. - Polska
Obsługa klienta.
15 Jul 2021 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Marta . - Polska
obsługa, komunikacja
10 Apr 2023 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Henryk T. - Polska
The most important thing for me was that I got the car exactly as ordered (Toyota Yaris diesel), not similar one and this is not common at rental companies. Therefore, next time I will definitely use Potos services and not another company. Plus, your employee at Thessaloniki airport was great. He arranged everything quickly and efficiently and encouraged to use Potos next year. Thank you!
23 Jul 2021 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Henryk T. - Polska
The most important thing for me was that I got the car exactly as ordered (Toyota Yaris diesel), not similar one and this is not common at rental companies. Therefore, next time I will definitely use Potos services and not another company. Plus, your employee at Thessaloniki airport was great. He arranged everything quickly and efficiently and encouraged to use Potos next year. Thank you!
23 Jul 2021 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Maciej . - Polska
Obsługa Polecam
16 Jul 2021 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Maciej O. - Poland
Miła obsługa, zadbany samochód
01 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Golden Beach
PERSONEL
4 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Jacek A. - Polska
Wygoda, profesjonalizm oraz elastyczność w realizacji potrzeb klienta.
08 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Jacek A. - Polska
Wygoda, profesjonalizm oraz elastyczność w realizacji potrzeb klienta.
08 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Robert W. - Polska
Szybko, sprawnie, miło i bez żadnych problemów.
31 May 2023 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Marcin . - Polska
Szybko sprawnie bez problemów.
23 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Marcin . - Polska
Szybko sprawnie bez problemów.
23 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
DARIUSZ W. - Polska
Łatwy i szybki kontakt, po przesłaniu danych mailem wszystkie formalności ograniczone do minimum
24 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Teresa M. - Poland
Szybka obsługa, prawie nowy samochód, odebranie z hotelu i odwiezienie klienta do hotelu. Wszystko na wysokim poziomie obsługi. Dziękuję i do zobaczenia w przyszłym roku.
22 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Dariusz S. - Polska
Minimum formalności, Jasno określone zasady wynajmu auta.
23 Jun 2022 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
LUKASZ . - Polska
Komunikacja, kontakt, wiarygodność, pomoc. Polecam w 100%
07 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Ryszard H. - Polska
serwis, uprzejmość i pomoc obsługi
05 Jul 2022 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Wojciech W. - Polska
Punktualność i miła obsługa oraz cena wynajmu.
13 Jul 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Gerard . - Polska
Sprawna obsługa, przydzielenie pojazdu wyższej klasy niż zamówiono.
28 Jul 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
Michal P. - Polska
all according to contract, no surprises, definiately recommended
30 May 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
4
z 5
MAREK . - Polska
Nowe auto , prawie sprawne
24 Aug 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
Arkadiusz S. - Poland
Very good contact, pick up from hotel option and car condition. Everything perfect!
07 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Skala Potamia
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Janusz . - Polska
Kasia, Ingrid - mistrzynie. Rewelacyjna obsługa. Miło, sympatycznie i z uśmiechem. Rewelacja.
10 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
Janusz . - Polska
Kasia, Ingrid - mistrzynie. Rewelacyjna obsługa. Miło, sympatycznie i z uśmiechem. Rewelacja.
10 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
Jakub H. - Polska
Przesympatyczna obsługa.
06 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Dariusz . - Polska
Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko na czas.
14 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
4
z 5
Marek M. - Polska
Zwykły samochód, zwykła obsługa, wszystko OK.
13 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
4 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
4
z 5
Marek M. - Polska
Zwykły samochód, zwykła obsługa, wszystko OK.
13 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
4 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
Krzysztof K. - Polska
I really apreciate friendly customer service.
20 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Krzysztof K. - Polska
I really apreciate friendly customer service.
20 Sep 2022 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Hubert K. - Polska
Jasne i bezproblemowe zasady wynajmu. Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy wypożyczalni. Dziękuję bardzo.
12 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Marcin R. - Polska
Stan techniczny i czystość auta
21 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Skala Prinos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Jacek . - Polska
wszystko mi się podobało
12 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Skala Prinos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
4 / 5
5
z 5
TOMASZ . - Polska
Bardzo zadbane auto. Stan jak nowy.
20 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Skala Potamia
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Damian M. - Polska
Polecam Potos Car. Auto przygotowane zgodnie z rezerwacją internetową. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Polecam
05 Jul 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Grzegorz . - Polska
Wspaniała obsługa bardzo pomocna Pani. Polecam
26 Jul 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Dominik . - Poland
Po wylosowaniu kierowca już czekał
13 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Anna S. - Polska
Despite the car I requested was unavailable they made everything they could to Meet my expectations
23 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Mariola R. - Polska
Miła kompetentna obsługa, wszystko na najwyższym poziomie
23 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Paweł G. - Polska
An additional tab on the website in Polish. Cool!
29 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Karol M. - Polska
Pracownik który kompleksowo i rzetelnie przekazał wszystkie niezbędne dane oraz zasugerował w jakie miejsca warto pojechać. Serdecznie pozdrawiam Pana z POTOS.
31 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Patryk W. - Polska
Auto w cabrio, dobra cena i przejrzysta oferta.
12 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Marina B. - Polska
Price, service and Anna's smile and friendliness ;)
30 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Thessaloniki Lotnisko SKG
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Arkadiusz . - Polska
Prostota załatwienia formalności
05 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Michał R. - Polska
Price, service, staffs, car.
18 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Michal . - Poland
Elastyczność w zakresie dostawy/zdania samochodu
18 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
4 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Robert B. - Poland
Szybka obsługa, dobre ceny, dobry samochód
26 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Katarzyna . - Polska
Car and quick response to reservation online by e-mail.
03 Oct 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Mariusz . - Polska
Wygodne kierowanie, Jimny zmieści się wszędzie, można nim dojechać w każde miejsce bez strachu. Do tego miła obsługa w biurze.
21 Jun 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
4 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
4
z 5
Stanislav . - Lithuania
!!¡!!!!!!!¡!!!!!!
12 Sep 2023 - wypożyczalnia samochodów na Skala Prinos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Krzysztof K. - Polska
Dacia duster 4x4 rewelacja
16 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Astris
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Magdalena . - Polska
Wszystko sprawnie szybko
20 Jul 2023 - wypożyczalnia samochodów na Potos
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
5
z 5
Ryszard H. - Polska
uprzejmość, solidność, uczciwość, osobowość
21 Aug 2023 - wypożyczalnia samochodów na Limenaria
PERSONEL
5 / 5
POJAZDY
5 / 5
STRONA INTERNETOWA
5 / 5
załaduj więcej recenzji
Uzyskaj dostęp do całej północnej Grecji

Nasze siedem oddziałów na Thassos wraz z oddziałami w Salonikach i na lotnisku Kavala gwarantuje, że nigdy nie będziesz daleko od samochodów i usług Potos.