Υπηρεσίες Μεταφοράς με οδηγό Όροι & Προϋποθέσεις

Διαδικασία επιβεβαίωσης

Μπορείτε να μας αποστείλετε μια κράτηση μέχρι και 72 ώρες πριν το ταξίδι / την ώρα παραλαβής της μεταφοράς σας. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών με την επιβεβαίωση ή ακύρωση του αιτήματος σας. Κατά την κράτηση σας απαιτείται μια προκαταβολή 20% της συνολικής τιμής για εγγύηση της κράτησης.

Επιβάτες και Αποσκευές

Σε κάθε κατηγορία οχημάτων παρέχονται ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη χωρητικότητα επιβατών και αποσκευών. Κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μια αποσκευή με μέγιστο βάρος 23 κιλά συν μια χειραποσκευή διαστάσεων 56 εκ. x 45 εκ. x 25 εκ. με μέγιστο βάρος 10 κιλά. Εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε επιπλέον αποσκευές παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων (ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις). Δεν επιτρέπεται η μεταφορά επιπλέον επιβατών και αποσκευών χωρίς να έχει προηγηθεί η σχετική ενημέρωση και συγκατάθεση μας.

Παιδιά

Τα παιδιά θεωρούνται επιβάτες. Παρέχουμε δωρεάν βρεφικά / παιδικά καθίσματα, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων την ηλικία και το βάρος του παιδιού. Για την ασφάλεια του παιδιού σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε παρέχετε μας κατά την κράτηση σας τις σωστές πληροφορίες.

Τιμές

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ και αφορούν συνολικά το όχημα κι όχι τον κάθε επιβάτη ξεχωριστά (με εξαίρεση τις μεταφορές από κοινού). Διόδια, έξοδα στάθμευσης, εισιτήρια φερι μποτ και φόροι συμπεριλαμβάνονται ήδη στη συνολική τελική τιμή. Υπηρεσίες εκτός του ωραρίου λειτουργίας (μετά τις 21:00 μ.μ. και πριν τις 08:00 π.μ.) υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση €15 ανά δρομολόγιο.

Πληρωμή

H πληρωμή της μεταφοράς σας γίνεται απευθείας στον οδηγό κατά την άφιξη πριν την έναρξη του ταξιδιού.

Πολιτική Ακύρωσης

Η προκαταβολή σας επιστρέφεται πλήρως εάν μας ενημερώσετε για την ακύρωση τουλάχιστον 2 ημέρες (48 ώρες) πριν την άφιξη σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστείτε ή για ακυρώσεις κάτω από 2 ημέρες (48 ώρες) η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Καθυστέρηση πτήσης

Ελέγχουμε και παρακολουθούμε την κατάσταση της πτήσης σας ώστε να είμαστε συνέχεια ενημερωμένοι για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης. Για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τη σωστή πληροφόρηση παρακαλούμε σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε κι εσείς μαζί μας και ενημερώστε μας για τη νέα εκτιμώμενη ώρα άφιξης. Ο οδηγός θα περιμένει μέχρι και 1 ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν η πτήση σας καθυστερήσει μέχρι 3 ώρες θα χρεωθείτε με €15 για κάθε επιπλέον ώρα που περιμένει ο οδηγός. Για καθυστέρηση πάνω από 3 ώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά την άφιξη σας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα δεδομένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα κι ότι η μεταφορά σας δεν δημιουργεί προβλήματα στις υπόλοιπες κρατήσεις μας. Σε όλες τις περιπτώσεις εάν έχετε καθυστέρηση πτήσης παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως στο τηλέφωνο 0030 25930 52071. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε.

Πώς να εντοπίσετε τον οδηγό σας;

Ο οδηγός θα σας περιμένει μπροστά στην αίθουσα των αφίξεων, κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας. Για περισσότερη σιγουριά μπορούμε να σας παρέχουμε και το όνομα αλλά και το κινητό του οδηγού πριν την άφιξη σας. Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον οδηγό μας μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο ακόλουθο τηλέφωνο: 0030 25930 52071.

Περιορισμοί

Το κάπνισμα καθώς και η κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού απαγορεύονται εντός του οχήματος.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια μπορούν τα ταξιδέψουν μαζί σας με μια επιπλέον χρέωση €25 ανά διαδρομή. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση κατά την κράτηση σας και η μεταφορά του επιτρέπεται μόνο μέσα στο κατάλληλο κλουβί, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 55 εκ. σε μήκος, 40 εκ. σε ύψος και 23 εκ. σε πλάτος ή 40 εκ. μήκος x 25 εκ. ύψος x 25 εκ. πλάτος.

Γενικά

Ο οδηγός διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την υπηρεσία αν παραβιάζεται κάποιος από τους παραπάνω όρους ή αν οι πελάτες δεν συμμορφώνονται με τους όρους μας και είναι αγενείς. Σε αυτή την περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.


Πώς γίνεται η πληρωμή;

Κατά την κράτηση σας θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μα προκαταβολή. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Πιστωτική κάρτα Visa, χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro and AmEx. Όταν θα συναντήσετε τον οδηγό σας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Είναι η σελίδα σας ασφαλής;

Για να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η ιστοσελίδα Potos Transfers χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) από την Comodo. Η Comodo είναι μια από τις αξιόπιστες εταιρείες για ασφαλείς συναλλαγές μέσω διαδικτύου σε παγκόσμια κλίμακα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, κάθε πληροφορία που εισάγετε στον ιστότοπο μας κωδικοποιείται πριν συνδεθεί στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του διακομιστή.

Όλες οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου TLS 1.1 με 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών έως ότου φτάσει στον παραλήπτη του, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Ακύρωση και επιστροφή προκαταβολής

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας δωρεάν μέχρι και 48 ώρες πριν την άφιξη σας. Απλώς ενημερώστε μας εγκαίρως με email.