Πρίνος

Skala Prinos 64004
Θάσος 
Phone  +30 25930 71203

Working Hours

Monday to Friday:  09:00 - 21:00
Saturday:  09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00

Καλωσορίσατε στην Σκάλα Πρίνου

Skala Prinos

Tο υποκατάστημά μας στη Σκάλα Πρίνου βρίσκεται στα αριστερά του λιμανιού, σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα από το λιμάνι όπου μπορείτε να φτάσετε με το πλοίο σας και να συνεχίσετε στον τελικό προορισμό σας χωρίς καθυστέρηση.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 09:00 π.μ. έως τη 13:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00. Για εξυπηρέτηση εκτός από τις ώρες λειτουργίας, οι υπηρεσίες υπόκεινται σε χρέωση 15 ευρώ και απαιτείται προ-κράτηση για να παραλάβετε το όχημά σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρέχουμε 24/7 βοήθεια στον αριθμό έκτακτης ανάγκης μας  0030 698 301 48 99.

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη την παραλαβή και την επιστροφή του οχήματός σας, είτε φτάσετε στο γραφείο μας ή χρειάζεστε παραλαβή από το ξενοδοχείο σας και μπορείτε να είστε σίγουροι για μια προσωπική εξυπηρέτηση ακριβείας. Το καθαρό και πλήρως συντηρημένο όχημά σας θα σας περιμένει όταν φτάσετε και η επιστροφή του οχήματος σας είναι επίσης μια απλή διαδικασία. Θα σας μεταφέρουμε ακόμη και στο ξενοδοχείο σας αν χρειαστεί! 

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα έγγραφά σας, την άδεια οδήγησης και την ταυτότητά σας. Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά προσφέρουμε παιδικά καθίσματα. Παρακαλείστε να μας πείτε τις ανάγκες σας κατά την κράτηση.

Κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας από τη Σκάλα Πρίνου γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες και καταστήματα για να εξερευνήσετε και μερικά μικρά σουπερμάρκετ που πωλούν καθημερινά βασικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των φρέσκων προϊόντων. Η Σκάλα Πρίνου διαθέτει επίσης δύο όμορφες αμμώδεις παραλίες και στα νότια του λιμανιού υπάρχει ένα μικρό παραδοσιακό ναυπηγείο. Λίγα μόλις μέτρα από το γραφείο μας θα συναντήσετε το Δασύλλιο, μια όμορφη περιοχή για πικνίκ και μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ίσως χρειαστεί να σταθμεύσετε λίγο πιο έξω από το λιμάνι, καθώς η στάθμευση είναι πιο δύσκολη κοντά στο πολυσύχναστο λιμάνι. Δεν υπάρχει τράπεζα στη Σκάλα Πρίνου αλλά μπορείτε να βρείτε ένα αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών στα δεξιά του λιμανιού κοντά στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Από τη Σκάλα Πρίνου έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε σε ένα πλοίο για Καβάλα, είτε ως επιβάτης είτε με το όχημά σας. Τα δρομολόγια για τα πλοία ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Τα δρομολόγια για τα πλοία ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Κάντε κλικ εδώ για τα πιο πρόσφατα δρομολόγια και πληροφορίες σχετικά με τα πλοία στη Θάσο. Πάντα αξίζει τον κόπο να ελέγξετε τα δρομολόγια ώστε να μην υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διαδρομή. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων ή ηλεκτρονικά. Πρέπει να τα αγοράσετε στα εκδοτήρια στο λιμάνι. Σημειώστε επίσης ότι (επί του παρόντος) τα εισιτήρια μπορούν να πληρωθούν μόνο σε μετρητά, οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δεν γίνονται δεκτές. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό,παρακαλώ θυμηθείτε πως εάν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο της Potos Car Rentals, θα χρειαστείτε τη γραπτή άδεια μας για να μεταφέρετε το αυτοκίνητο με το πλοίο. Αν είναι δυνατόν, ενημερώστε μας εκ των προτέρων αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην ηπειρωτική χώρα με ένα από τα αυτοκίνητά μας.

Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε βόρεια ή νότια, όταν φεύγετε από τη Σκάλα Πρίνου, θα βρείτε εύκολα πρατήρια υγρών καυσίμων. Τον Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο η κίνηση κινελιτα συνήθως σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά στην υψηλή περίοδο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η κυκλοφορία μπορεί να είναι έντονη.

Μόλις βγείτε στον περιφερειακό δρόμο του νησιού θα συνατήσετε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος. Ταξιδεύοντας βόρεια προς τον Λιμένα (Θάσος) θα βρείτε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια θα εισέλθετε στη Σκάλα Ραχωνίου που διαθέτει πρατήριο καυσίμων, φαρμακείο, ταβέρνες και μερικά ξενοδοχεία διάσπαρτα στην αμμώδη παραλία. Υπάρχει επίσης μια λέσχη τένις και θαλάσσια σπορ. 

Επιστρέφοντας στον κεντρικό δρόμο του νησιού, περνώντας από τη Σκάλα Ραχωνίου, θα μπείτε στον Παχύ. Ο Παχύς είναι μια υπέροχη αμμώδη παραλία, με μερικές ταβέρνες και κάποια ξενοδοχεία. Υπάρχουν θαλάσσια σπορ διαθέσιμα ή αν προτιμάτε να χαλαρώσετε υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Συνεχίζοντας την πορεία προς τον Λιμένα στο δρόμο θα συναντήσετε γραφικούς όρμους, αμμώδεις παραλίες και ταβέρνες.

Ταξιδεύοντας νότια στον περιφερειακό δρόμο του νησιού από τη Σκάλα Πρίνου προς τα Λιμενάρια, θα βρείτε στο δρόμο πρατήρια υγρών καυσίμων και στη συνέχεια τον Πρίνο. Ο Πρίνος είναι ένα πολυσύχναστο χωριό που διαθέτει αρκετά καταστήματα αλλά και το κέντρο υγείας του νησιού. Υπάρχει επίσης ένα φαρμακείο πάνω στον κεντρικό δρόο. Κάθε Δευτέρα πραγματοποιείται υπαίθρια αγορά στο πάρκινγκ του χωριού. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν επιτρέπεται η στάθμευση στον κεντρικό δρόμο. Επιπλέον, η στάθμευση σε κοντινή απόσταση μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του στενού δρόμου και του όγκου της κυκλοφορίας. Καλύτερα να σταθμεύσετε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του χωριού και να περπατήσετε ως την αγορά. Εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, είναι επίσης καλή ιδέα να φτάσετε εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το πρωί! Η αγορά ξεκινάει γύρω στις 8:00 π.μ. και οι τελευταίοι πωλητές φεύγουν στις 13:00 -14:00 μ.μ.

Πίσω από τον Πρίνο θα βρείτε το Καζαβίτι, το οποίο χωρίζεται στο Μικρό και Μεγάλο Καζαβίτι (γνωστό και ως Μικρός και Μεγάλος Πρίνος). Τα χωριά αποτελούνται από όμορφα ανακαινισμένα πέτρινα σπίτια και αξίζουν μια επίσκεψη αν έχετε χρόνο. Υψηλότερα από το Καζαβίτι είναι η Μονή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ η θέα καθώς ταξιδεύετε στη Μονή είναι θεαματική.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΗΣ POTOS CAR RENTAL

Ενοικιάστε το όχημα σας από 9 απίστευτα κεντρικές τοποθεσίες και ανακαλύψτε το νησί της Θάσου με άνεση!

Η Potos Car Rentals ιδρύθηκε το 1988 και είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Μπορείτε να μας βρείτε σε 9 διαφορετικές τοποθεσίες, 7 στο νησί της Θάσου και 2 στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" (SKG) και Αεροδρόμιο Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος" (KVA).

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και Καβάλας έχουν άμεση σύνδεση με την «Εγνατία Οδό» Ε90, μέσω της οποίας αποκτάτε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στο λιμάνι της Κεραμωτής και Καβάλας από όπου λειτουργούν συχνά δρομολόγια πλοίων από και προς τη Θάσο.

Χάρη στους πολυάριθμους σταθμούς μας και στη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εύκολα σε όλες τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, έτσι ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μέγιστο. Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, θα σας περιμένει μια μεγάλη επιλογή σε οχήματα από μικρά και οικονομικά μοντέλα, μέχρι πολυτελή Jeep έως και Mini Vans.

Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες Transfer για μικρά ή μεγάλα γκρουπ. Μια τέλεια υπηρεσία πόρτα-πόρτα που θα σας μεταφέρει ασφαλή και γρήγορα στον προορισμό σας στη Θάσο. Για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.potostours.gr/

Η έδρα μας βρίσκεται στην τοποθεσία Aστρίς Θάσου και διαθέτουμε άλλα 6 υποκαταστήματα στη Θάσο στον Λιμένα, Σκάλα Πρίνου, Ποτό, Χρυσή Αμμουδιά , Σκάλα Ποταμιά και Λιμενάρια .

Εκτός από τα κανονικά Ε.Ι.Χ. μπορείτε να βρείτε στα γραφεία μας στη Θάσο 4x4 jeep καθώς και τετράτροχα οχήματα ATV/γουρούνες!

Ενοικίαση στα αεροδρόμια

Καβάλα (KVA): 0030 25930 52071

Θεσσαλονίκη (SKG): 0030 2310 488456

Ενοικίαση στη Θάσο

Αστρίς: 0030 25930 52071

Ποτός: 0030 25930 61790

Λιμενάρια: 0030 25930 52747

Σκάλα Πρίνου: 0030 25930 71203

Λιμένας: 0030 25930 23969

Χρυσή Αμμουδιά: 0030 25930 61790

Σκάλα Ποταμιά: 0030 25930 61999

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για να κάνετε κράτηση, στείλτε το αίτημα σας online μέσω της σελίδας μας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με τα κεντρικά μας γραφεία στο 0030 25930 52071.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 μέχρι τις 22:00!

Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης σας παρέχουμε άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 στο 0030 698 301 48 99.

Ώρες λειτουργίας

Αεροδρόμια: Δευτέρα με Κυριακή 08:00-21:00

Υποκαταστήματα Θάσου: Δευτέρα με Κυριακή 09:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

*Υπηρεσίες εκτός ωραρίου υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση 15 €.

Γιατί να προτιμήσετε την Potos Car Rentals

  • Παράδοση / παραλαβή του αυτοκινήτου απευθείας στο αεροδρόμιο-χωρίς μεταφορά και καθυστέρηση!
  • Δωρεάν παραλαβή / επιστροφή από το κατάλυμα σας στη Θάσο. Εξαιρετικές τοποθεσίες ενοικίασης 5 λεπτά από πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Για τους πελάτες μας συνιστούμε το δικό μας μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων «Thassos Oil» δίπλα από τα κεντρικά μας γραφεία στης Αστρίς Θάσου.
  • Εύχρηστο και διαφανές σύστημα κρατήσεων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας σε μόλις 3 βήματα χωρίς προπληρωμή μέσω πιστωτική κάρτας ή εγγύηση!
  • Πλήρης ασφάλιση χωρίς κρυμμένες χρεώσεις
  • 24/7 οδική βοήθεια
  • 30 χρόνια εμπειρίας

Κάντε τώρα την κράτηση σας για τις διακοπές σας σε Θάσο, Καβάλα & Θεσσαλονίκη.

Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Potos Car Rentals και απολαύστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Ελλάδα.

Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρικούς πελάτες.Θα φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.