Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η Potos Car Rentals είναι μια οικονομική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης που προσφέρει φθηνές και ευέλικτες υπηρεσίες ενοικίασης σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αυτοκινήτων προς ενοικίαση από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα πόλης μέχρι ευρύχωρα SUV, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το τέλειο όχημα για εκείνους με βάση τις ανάγκες τους και τον προϋπολογισμό τους. Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πολλούς επισκέπτες και η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκίνητου από το αεροδρόμιο κάνει τη διαδικασία ενοικίασης εύκολη και γρήγορη χωρίς καμία ταλαιπωρία. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την πόλη με το δικό τους ρυθμό χωρίς να βασίζονται στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Που θα μας βρείτε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης;

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα για να μας βρείτε. Η ομάδα μας θα σας περιμένει με ένα βαν στο πάρκινγκ 5 για να σας παραλάβει και να σας οδηγήσει στο καθαρό και άριστα συντηρημένο όχημα σας μόλις 5 λεπτά μακριά. Το γραφείο μας είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Εάν φτάνετε εκτός του ωραρίου και έχετε κράτηση μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με μια επιπλέον χρέωση €15. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης εκτάκτου ανάγκης στο ακόλουθο νούμερο +30 698 301 48 99. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα όπως δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο ή ταυτότητα, μετρητά ή κάρτα για την πληρωμή κατά την υπογραφή του συμβολαίου. Προσφέρουμε επίσης παιδικά καθίσματα ή υψωματάκια. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με παιδιά ενημερώστε μας εγκαίρως κατά την κράτηση σας. Σας προτείνουμε να κάνετε την κράτηση σας τουλάχιστον 2 με 4 ημέρες πριν την άφιξη σας και ιδιαίτερα όσον αφορά την υψηλή περίοδο του Ιουλίου και του Αυγούστου όπου η ζήτηση είναι πολύ υψηλή.

Ποια είναι η μέση ημερήσια τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης;

Η μέση ημερήσια τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είναι στα €54. Αυτή η τιμή επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως ο τύπος του αυτοκινήτου, η διάρκεια ενοικίασης αλλά και η περίοδος παραλαβής του οχήματος. Επισκέπτες που διαθέτουν έναν περιορισμένο προϋπολογισμό μπορούν να κλείσουν μια οικονομική μικρή κατηγορία που προσφέρει κάποια βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να ανακαλύψουν το νησί της Θάσου. Από την άλλη, αν ψάχνετε πιο πολυτελή και ευρύχωρα οχήματα όπως SUV ή μινι βαν, για περισσότερο άνεση κατά τη διαμονή σας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καθώς διαθέτουμε και αυτές τις κατηγορίες οχημάτων. Κατά την υψηλή περίοδο του καλοκαιριού, όπου η ζήτηση είναι πιο υψηλή, οι τιμές τείνουν να είναι στην υψηλότερη θέση όσον αφορά το εύρος των τιμών, ενώ στην χαμηλή περίοδο, οι τιμές είναι πιο προσιτές και αγγίζουν το χαμηλότερο εύρος τιμών.

Thessaloniki City

Προσφορές στην τοποθεσία
Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Κριτικές Πελατών