Ποιοί είμαστε

Η Potos Car Rentals είναι μια ανεξάρτητη τοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 1988 στον Ποτό Θάσου.

Οι κύριες δραστηριότητας μας είναι η ενοικίαση αυτοκινήτων και η μεταφορά τόσο μεμονωμένων επιβατών όσο και group τουριστικών πρακτόρων (B2B).

Potos car rentals γραφείο στον Λιμένα Θάσου

Διαθέτουμε ένα μεγάλο μοντέρνο στόλο 300 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Σε εμάς θα βρείτε μικρά οικονομικά οχήματα, μεσαίας κατηγορίας, οικογενειακά, ανοικτού τύπου cabrio, τζιπ, 7θεσια και λεωφορεία. Σε κάποιους σταθμούς μας στη Θάσο μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε τετράτροχα οχήματα-γουρούνες.

Ο στόλος μας αποτελείται από οχήματα των ακόλουθων εταιριών:
TOYOTA, SKODA, VW, FIAT, HYUNDAI, SUZUKI, JEEP και KYMCO.

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στην περιοχή Αστρίς στη νότια Θάσο και μαζί με ακόμα 6 υποκαταστήματα σε όλα τα μεγάλα θέρετρα του νησιού εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θάσου. Θα μας βρείτε στις κάτωθεν περιοχές:

  • Ποτό
  • Λιμενάρια
  • Σκαλά Πρίνου
  • Λιμένα
  • Χρυσή Ακτή
  • Σκάλα Ποταμιά
Potos car rentals Ποιοί είμαστε

Προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου και στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βόρειας Ελλάδας:

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (SKG)
  • Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» (KVA)

Και τα δύο αυτά αεροδρόμια παρέχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση μέσω της Εγνατίας οδού σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στα δυο λιμάνια που εξυπηρετούν τη Θάσο, το λιμάνι της Κεραμωτής και της Καβάλας. Και τα δύο λιμάνια διαθέτουν συχνά δρομολόγια φερι μποτ για τη Θάσο.

Εκτός από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα κεντρικά μας γραφεία θα βρείτε το μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου Thassos Oil καθώς και το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Θάσου.

Η ομάδα μας εργάζεται με στόχο την προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας συμβάλλοντας στην ενίσχυση και διατήρηση της εξαιρετικής μας φήμης ως προς την αξιοπιστία, ποιότητα και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών μας.

Potos car rental Parking

Τέλος προσπαθούμε να λειτουργούμε όσο πιο φιλικά απέναντι στο περιβάλλον ακολουθώντας τα τρέχοντα πρότυπα-παλιά αυτοκίνητα, λιπαντικά, ελαστικά, μπαταρίες όλα ανακυκλώνονται.

Εξερευνήστε τη Βόρεια Ελλάδα

Τα επτά γραφεία μας στη Θάσο μαζί με σταθμούς στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και Καβάλας εγγυώνται ότι δεν είστε ποτέ μακριά από την Potos Car Rentals.