Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σκάλα Ποταμιά Θάσου

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σκάλα Ποταμιά Θάσου

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σκάλα Ποταμιά Θάσου

Καλωσορίσατε στη Σκάλα Ποταμιάς

Το υποκατάστημα μας στη Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον παραλιακό πεζόδρομο κοντά στο κεντρικό σταυροδρόμι. Το υποκατάστημα έχει ιδανική τοποθεσία για να παραλάβετε το όχημά σας και να συνεχίσετε στον τελικό προορισμό σας χωρίς καμία καθυστέρηση. Εκτός από τα βασικά οχήματα, στο γραφείο μας στη Σκάλα Ποταμιά θα βρείτε επίσης τετράτροχες μοτοσυκλέτες («γουρούνες») προς ενοικίαση.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:30 έως τη 13:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00. Για εξυπηρέτηση εκτός από τις ώρες λειτουργίας, οι υπηρεσίες υπόκεινται σε χρέωση 15 ευρώ και απαιτείται προ-κράτηση για να παραλάβετε το όχημά σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρέχουμε 24/7 βοήθεια στον αριθμό έκτακτης ανάγκης μας 0030 698 301 48 99.

Προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη την παραλαβή και την επιστροφή του οχήματός σας, είτε φτάσετε στο γραφείο μας είτε χρειάζεστε παραλαβή από το ξενοδοχείο σας και μπορείτε να είστε σίγουροι για μια προσωπική εξυπηρέτηση ακριβείας. Το καθαρό και πλήρως συντηρημένο όχημά σας θα σας περιμένει όταν φτάσετε και η επιστροφή του οχήματος σας είναι επίσης μια απλή διαδικασία. Θα σας μεταφέρουμε ακόμη και στο ξενοδοχείο σας αν χρειαστεί!!

Σκάλα Ποταμιάς

Κατά τη παραλαβή του αυτοκινήτου σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα έγγραφά σας, την άδεια οδήγησης και την ταυτότητά σας. Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά προσφέρουμε παιδικά καθίσματα. Παρακαλείστε να μας πείτε τις ανάγκες σας κατά την κράτηση.

Συνιστούμε θερμά στους πελάτες μας να προκρατήσουν το όχημά τους τουλάχιστον 2-4 ημέρες πριν την άφιξή τους, ειδικά κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου/Αυγούστου, όταν η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας από τη Σκάλα Ποταμιάς, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την αμμώδη παραλία με την πληθώρα των εστιατορίων, ταβερνών και beach bar που βρίσκονται στον παραλιακό πεζόδρομο.

Στη Σκάλα Ποταμιά θα βρείτε επίσης ένα μικρό λιμάνι με το παραδοσιακό γραφικό κτίριο «Ταρσανάς», το οποίο χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θα βρείτε επίσης πολλά καταστήματα με αναμνηστικά δώρα και μικρά σούπερ μάρκετ που πωλούν παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Υπάρχει αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (ATM) στον κύριο δρόμο που οδηγεί στην παραλία. Το κοντινότερο βενζινάδικο απέχει επίσης μόλις 5 λεπτά από το γραφείο μας.

Σκάλα Ποταμιάς Θάσος

Με κατεύθυνση νότια, μπορείτε να φτάσετε στο θέρετρο Κοίνυρα με τις δύο αμμώδεις αλλά και με βότσαλα παραλίες της, τα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες με θέα στο όμορφο νησί των Κοινύρων. Ο επόμενος σταθμός σας είναι η παραλία Παράδεισος, η οποία έχει μια όμορφη μεγάλη αμμώδη παραλία. Λάβετε υπόψη σας ότι και οι δύο δρόμοι μέχρι την παραλία είναι προσβάσιμοι μόνο με Jeep 4x4.

Ακολουθεί η Αλυκή με τον αρχαιολογικά χώρο και το γραφικό μικρό κόλπο που περιβάλλεται από εστιατόρια και ταβέρνες. Η Αλυκή είναι πολύ δημοφιλής και έτσι η στάθμευση εδώ μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορείτε να σταθμεύσετε προσεχτικά στον κεντρικό δρόμο. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, αξίζει να επισκεφθείτε το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου.

Κατευθυνόμενοι στην ενδοχώρα από τη Σκάλα Ποταμιάς θα συναντήσετε το χωριό Ποταμιά με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια. Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο του Πολύγνωτου Βαγή που στεγάζει πολλά από τα γλυπτά του.

Δίπλα από τη Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται η Χρυσή Αμμουδιά με πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και beach bar και φυσικά την αμμώδη παραλία της. Από την πίσω πλευρά θα βρείτε το γραφικό ορεινό χωριό της Παναγίας με τα πολύ στενά δρομάκια του, γεμάτα εστιατόρια, ταβέρνες και καταστήματα. Στην υψηλή περίοδο, η διαδρομή μέσω της Παναγίας μπορεί να είναι αργή λόγω του στενού δρόμου και του όγκου της κυκλοφορίας, οπότε οδηγείτε προσεκτικά. Μετά από δεκάλεπτο ταξίδι, ο Λιμένας απλώνεται μπροστά σας με το μεγάλο λιμάνι, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις ταβέρνες, τα καταστήματα και τις παραλίες. Υπάρχει επίσης ένα μουσείο και σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι για να επισκεφθείτε.

Προσφορές στην τοποθεσία
Σκάλα Ποταμιά

Κριτικές Πελατών