Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 
Phone  +30 2310 488456

Working Hours

Monday to Friday:  08:00 - 21:00
Saturday:  08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00

Καλωσορίσατε στον αερολιμένα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης (SKG)

The White Tower

 

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας περιμένει κοντά στην έξοδο κρατώντας ένα φύλλο με το όνομα σας. Ο εκπρόσωπος μας θα σας οδηγήσει στο καθαρό και άψογα συντηρημένο όχημα σας, το οποίο θα βρίσκεται παρκαρισμένο λίγα μόλις μέτρα από την αίθουσα αφίξεων.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες τη βδομάδα από τις 08:00 π.μ. μέχρι τις 22:00 μ.μ.. Εξυπηρέτηση εκτός του ωραρίου λειτουργίας υπόκειται σε επιβάρυνση 15 ευρώ και είναι απαραίτητη η προκράτηση του οχήματος πριν την άφιξη. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ακόλουθο τηλέφωνο 0030 698 301 48 99.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου υπογράφεται η σύμβαση και ακολουθεί η πληρωμή του συνολικού ποσού. Θυμηθείτε ότι πρέπει να έχετε μαζί σας πάντα το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριο ή τη ταυτότητα του οδηγού. Για εκείνους που ταξιδεύουν με παιδιά προσφέρουμε παιδικά καθίσματα. Παρακαλώ ενημερώστε μας εγκαίρως τη στιγμή της κράτησης.

Συνιστούμε θερμά τους πελάτες μας να προκρατήσουν το όχημά τους τουλάχιστον 2-4 ημέρες πριν την άφιξη τους, ειδικά κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου/Αυγούστου, όταν η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι πολύ περιορισμένη λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό (E90), η οποία είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη διαδρομή σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την παραλαβή του οχήματος σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης γιατί να μην κάνετε μια στάση να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα της πόλης. Από μουσεία, εκκλησίες, αρχαιολογικούς χώρους, μέχρι τον διάσημο Λευκό Πύργο, με πληθώρα εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και χώρους εστίασης, η πόλη θα σας καταπλήξει.

Το λιμάνι της Καβάλας είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο E90, στον οποίο μπορείτε να μπείτε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και είναι καλά σηματοδοτημένο. Τα πλοία από την Καβάλα φτάνουν στον Πρίνο της Θάσου και η διαδρομή διαρκεί περίπου 1¼ ώρες. Η υπηρεσία πορθμείων είναι πιο περιορισμένη από ότι στην Κεραμωτή. Ωστόσο, η Καβάλα αξίζει μια επίσκεψη. Υπάρχει ένα όμορφο λιμάνι και η ίδια η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά προσφέροντας υπέροχη θέα στην ακτή και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η Καβάλα έχει μια κοσμοπολίτικη αίσθηση με πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μοντέρνα καταστήματα. Η παλιά πόλη «Παναγία» προσφέρει την ευκαιρία να δει κανείς τη μακρά και περίπλοκη ιστορία της. Υπάρχει μια τουρκική συνοικία που περιβάλλεται από βυζαντινούς τοίχους και ένα κάστρο που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη, το Αιγαίο και τη Θάσο, κάτι για όλους. Στην απέναντι πλευρά του E90, κοντά στην Καβάλα, βρίσκονται οι Φίλιπποι που διαθέτουν μια πολύ πλούσια ιστορία, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ρωμαϊκής μάχης και αξίζουν μια επίσκεψη.

Το λιμάνι της Κεραμωτής βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Καβάλας και είναι καλά σηματοδοτημένο. Στο ταξίδι σας στο λιμάνι θα περάσετε από το μικρό χωριό Αγίασμα, το οποίο είναι διάσημο για ένα ζευγάρι πελαργών που επιστρέφουν στην ίδια θέση φωλιάσματος, χτισμένη στον πύργο του ρολογιού της εκκλησίας, κάθε χρόνο. Η Κεραμωτή είναι ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο λιμάνι και είναι η πιο δημοφιλής διαδρομή προς τη Θάσο. Το καράβι φτάνει στο Λιμένα της Θάσου και η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Η Κεραμωτή διαθέτει μερικά ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες και μια πολύ δημοφιλή μεγάλη αμμώδη παραλία.

Τα δρομολόγια για τα πλοία ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση.Κάντε κλικ εδώ για τα πιο πρόσφατα δρομολόγια και πληροφορίες σχετικά με τα πλοία στη Θάσο. Τα δρομολόγια για τα πλοία ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση. Κάντε κλικ εδώ για τα πιο πρόσφατα δρομολόγια και πληροφορίες σχετικά με τα πλοία στη Θάσο.Πάντα αξίζει τον κόπο να ελέγξετε στα δρομολόγια αν υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διαδρομή. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων ή ηλεκτρονικά. Πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στα περίπτερα των λιμανιών. Κλείνοντας, παρακαλούμε να θυμάστε αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο από την Potos Car Rentals θα χρειαστείτε τη γραπτή άδεια μας για να μεταφέρετε το όχημα με πλοίο. Μόλις φτάσετε στη Θάσο, ενημερώστε μας εκ των προτέρων εάν σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην ηπειρωτική χώρα με ένα από τα αυτοκίνητά μας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

SKG Airport

Σημείο παραλαβής του αυτοκινήτου

SKG front side area

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Η Θεσσαλονίκη είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα, οπότε η εύρεση της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, ίσως να μην είναι τόσο εύκολη όσο σε μικρότερα αεροδρόμια όπως ο αερολιμένας της Καβάλας.

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας θα σας περιμένει κοντά στην έξοδο κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, για την παραλαβή του οχήματος σας, θα πρέπει να επισκεφτείτε το γραφείο της εκάστοτε εταιρίας μέσα στο αεροδρόμιο στην αίθουσα των αφίξεων.

Σημείο επιστροφής του αυτοκινήτου

Parking 6 for returns


 

 

 

 


 

 

 
 

 

 

 

 

Η επιστροφή του οχήματος γίνεται στο πάρκινγκ της εταιρίας. Σε περίπτωση που αυτό είναι μακριά προσφέρεται μεταφορά με βαν στο αεροδρόμιο.

Πως να εντοπίσετε την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων με την οποία έχετε κράτηση

Κάποιες εταιρίες κρατάνε ταμπέλες με τα ονόματα των πελατών τους, άλλες με τα λογότυπα τους ενώ οι περισσότερες εκτυπώνουν τα ονόματα των πελατών σε κόλλες Α4.

Πάντα να έχετε μαζί σας ένα τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που δεν βρίσκετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Ποια εταιρία έχει την μεγαλύτερη αναμονή?

Queue at the pick up

Οι περισσότερες εταιρίες που διαθέτουν γραφεία μέσα στο αεροδρόμιο εξυπηρετούν τους πελάτες τους κατά σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παραλάβετε τελευταίοι τις αποσκευές σας θα συναντήσετε ουρά στο σταντ της εταιρίας για να παραλάβετε το αυτοκίνητο. Αυτό σε συνδυασμό με την απαίτηση εγγύησης/πιστωτικών καρτών επιβραδύνει κάποιες φορές την παραλαβή του οχήματος σας. Γι αυτό το λόγο συνιστούμε στους οδηγούς να βγαίνουν νωρίτερα ώστε να παραλάβουν το αυτοκίνητο και να αφήνουν τους συνταξιδιώτες να παραλάβουν τις αποσκευές.

Από που μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο?

Pick up the car

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

Ενώ οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σας μεταφέρουν με λεωφορείο στο πάρκινγκ τους, η εταιρία Potos παραδίδει το αυτοκίνητο 10 μόλις μέτρα από την αίθουσα των αφίξεων.

Ωράριο λειτουργίας?

Το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00 με 21:00. Υπηρεσίες εκτός ωραρίου υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις.

Μπορώ να ταξιδέψω με το ενοικιαζόμενο όχημα στη Θάσο?

Πολλές από τις μεγάλες εταιρίες δεν επιτρέπουν την μεταφορά του αυτοκινήτου με φερι μποτ καθώς δεν υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Potos car rental ωστόσο επιτρέπει στους πελάτες της να παραλάβουν το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και να το αφήσουν στη Θάσο ή και το αντίστροφο.

Αυτές οι κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν 1- 2 μέρες πριν την αναχώρηση και ο πελάτης μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητο απευθείας από το αεροδρόμιο και να το επιστρέψει σε έναν από τους 7 σταθμούς ενοικίασης στη Θάσο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης-τι άλλο πρέπει να γνωρίζω?

Πότε είναι η υψηλή περίοδος στο αεροδρόμιο

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Η υψηλή περίοδος κυμαίνεται από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο και σ'αυτό το διάστημα συναντάει ο επισκέπτης την περισσότερη κίνηση.

Είναι σημαντικό να κλείσετε το αυτοκίνητο τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες πριν την άφιξη σας ώστε να βρείτε το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

3 Tips για να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά

 1. Κάντε την κράτηση σας όσο το δυνατόν πιο νωρίς-ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 2. Κάντε κράτηση απευθείας στην εταιρία που σας ενδιαφέρει. Μη χρησιμοποιείτε σελίδες τρίτων μπορεί να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθειες)

 3. Κλείστε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου (Μάης, Ιούνης, Σεπτέμβρης), καλέστε μας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για ειδικές προσφορές.

Μου επιτρέπουν όλες οι εταιρίες να μεταφέρω το ενοικιάζομενο αυτοκίνητο με φερι μποτ ?

Πολλές από τις μεγάλες εταιρίες δεν επιτρέπουν στους πελάτες τους να ταξιδέψουν με φέρι μποτ.

Η Potos Car Rentals ωστόσο επιτρέπει τους πελάτες της να ταξιδέψουν στο νησί της Θάσου.

Πρατήρια Υγρών Καυσίμων κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν πρατήρια ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο. Θα βρείτε σηματοδότηση στο δρόμο βγαίνοντας από το αεροδρόμιο. 

Είναι οικονομικότερο να ενοικιάσει κάποιος αυτοκίνητο εκτός αεροδρομίου?

Όχι. Οι περισσότερες εταιρίες παραδίδουν τα αυτοκίνητα αποκλειστικά στο αεροδρόμιο ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση για παραλαβή από άλλο σημείο π.χ. στο κέντρο της πόλης.

Ποια εταιρία να επιλέξω?

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες υπηρεσίες, υπάρχει μεγάλη προσφορά στην ενοικίαση αυτοκινήτου με πολλά προνόμια και πλεονεκτήματα για να επιλέξετε. Ένα από τα κύρια πράγματα που διαχωρίζουν τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες από τις μικρότερες είναι η χρήση πιστωτικής κάρτας και η υποχρέωση καταβολής εγγύησης κατά την ενοικίαση του αυτοκινήτου. Εάν δεν νιώθετε άνετα να καταβάλλετε εγγύηση μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μια καλή λύση είναι να προτιμήσετε μια τοπική εταιρία όπως η Potos που σας επιτρέπει να πληρώσετε απλώς με μετρητά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Τύποι αυτοκινήτων προς ενοικίαση

Συνήθως, οι εταιρίες κατέχουν μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικίαση ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη:

 • Οικογενειακά αυτοκίνητα
 • Σπορ αυτοκίνητα
 • Πολυτελή αυτοκίνητα
 • Mini Vans
 • Μικρά οικονομικά οχήματα
 • Cabrio
 • Επιβατικά αυτοκίνητα
 • Hatchback

και πολλά άλλα.

Επισκόπηση του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης

Είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο μετά το αεροδρόμιο της Αθήνας και του Ηρακλείου και αποτελεί τον βασικό αερολιμένα της Βορείου Ελλάδος που εξυπηρετεί και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εάν και είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε έκταση, είναι το δεύτερο πιο πολυάσχολο σε πτήσεις και τρίτο ως προς τον αριθμό επιβατών, εξυπηρετώντας μόνο το 2016 6 εκατομμύρια επιβάτες.

Αεροπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κόσμο όπως:

 • Easy Jet - Βρετανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει στο αεροδρόμιο του Λονδίνου
 • Turkish Airlines - η εθνική αεροπορική εταιρία της Τουρκίας
 • Ryanair - Iρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους
 • Lufthansa - Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Γερμανίας
 • Eurowings - Γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους

Μελλοντικές επενδύσεις στο αεροδρόμιο

Στις 22 Μαρτίου 2017, η Fraport-Greece παρουσίασε το γενικό της σχέδιο για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, οι βελτιώσεις αφορούν:

 1. Νέο τερματικό
 2. Επέκταση του τερματικού κατά 30,998m²
 3. Αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος σταθμού
 4. 'Έλεγχος HBS
 5. Νέο πυροσβεστικό σταθμό
 6. Διεύρυνση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων και σύνδεση με την υπηρεσία δημοτικών υπηρεσιών
 7. Αναδιοργάνωση της περιοχής του αεροδρομίου
 8. Ανακαίνιση του οδοστρώματος του αεροδρομίου
 9. Επέκταση τερματικού κατά 31,380 m²
 10. 47 % αύξηση των σταθμών ελέγχου Check-in (από 30 σε 40)
 11. 75 % αύξηση των λωρίδων ασφαλείας (από 4 σε 7)
 12. 50 αύξηση των πυλών αναχώρησης (από 16 σε 24)
 13. Διπλασιασμός του αριθμού λωρίδων ελέγχου ασφάλειας (από 6 σε 12)
 14. Γενικό σύστημα καθαριότητας
 15. Βελτίωση του φωτισμού και σήμανση των περιοχών του αεροδρομίου
 16. Αναβάθμιση εγκαταστάσεων υγιεινής
 17. Ενίσχυση υπηρεσιών και προσφορά δωρεάν σύνδεσης στο Internet (WiFi)
 18. Εφαρμογή έργων για τη βελτίωση της πυρασφάλειας σε όλες τις περιοχές των αεροδρομίων

Μαζί με τις παραπάνω βελτιώσεις, υπάρχει επίσης μια επέκταση διαδρόμου που βρίσκεται υπό κατασκευή, με σχέδια για επέκταση του υπάρχοντος διαδρόμου των 10/28.

Τόσο ο διάδρομος όσο και ο δρόμος των ταξί θα επεκταθούν κατά 1150 μέτρα προς τη θάλασσα.

Εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Potos Car Rentals
Εταιρία από το 1988 με ευρεία επιλογή αυτοκινήτων, φιλική εξυπηρέτηση και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Sixt Rent a Car
Πολυεθνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με περίπου 4000 θέσεις σε περισσότερες από 105 χώρες.

Hertz Rent a Car
Η Hertz είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και λειτουργεί σε 150 χώρες.

Car Del Mar
Γερμανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων

Figame
Ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων

Europcar
Γαλλική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που ιδρύθηκε το 1949, προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων και φορτηγών παγκοσμίως

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΗΣ POTOS CAR RENTAL

Ενοικιάστε το όχημα σας από 9 απίστευτα κεντρικές τοποθεσίες και ανακαλύψτε το νησί της Θάσου με άνεση!

Η Potos Car Rentals ιδρύθηκε το 1988 και είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Μπορείτε να μας βρείτε σε 9 διαφορετικές τοποθεσίες, 7 στο νησί της Θάσου και 2 στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" (SKG) και Αεροδρόμιο Καβάλας "Μέγας Αλέξανδρος" (KVA).

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και Καβάλας έχουν άμεση σύνδεση με την «Εγνατία Οδό» Ε90, μέσω της οποίας αποκτάτε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στο λιμάνι της Κεραμωτής και Καβάλας από όπου λειτουργούν συχνά δρομολόγια πλοίων από και προς τη Θάσο.

Χάρη στους πολυάριθμους σταθμούς μας και στη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε εύκολα σε όλες τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, έτσι ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο μέγιστο. Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, θα σας περιμένει μια μεγάλη επιλογή σε οχήματα από μικρά και οικονομικά μοντέλα, μέχρι πολυτελή Jeep έως και Mini Vans.

Επιπλέον μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες Transfer για μικρά ή μεγάλα γκρουπ. Μια τέλεια υπηρεσία πόρτα-πόρτα που θα σας μεταφέρει ασφαλή και γρήγορα στον προορισμό σας στη Θάσο. Για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.potostours.gr/

Η έδρα μας βρίσκεται στην τοποθεσία Aστρίς Θάσου και διαθέτουμε άλλα 6 υποκαταστήματα στη Θάσο στον Λιμένα, Σκάλα Πρίνου, Ποτό, Χρυσή Αμμουδιά , Σκάλα Ποταμιά και Λιμενάρια .

Εκτός από τα κανονικά Ε.Ι.Χ. μπορείτε να βρείτε στα γραφεία μας στη Θάσο 4x4 jeep καθώς και τετράτροχα οχήματα ATV/γουρούνες!

Ενοικίαση στα αεροδρόμια

Καβάλα (KVA): 0030 25930 52071

Θεσσαλονίκη (SKG): 0030 2310 488456

Ενοικίαση στη Θάσο

Αστρίς: 0030 25930 52071

Ποτός: 0030 25930 61790

Λιμενάρια: 0030 25930 52747

Σκάλα Πρίνου: 0030 25930 71203

Λιμένας: 0030 25930 23969

Χρυσή Αμμουδιά: 0030 25930 61790

Σκάλα Ποταμιά: 0030 25930 61999

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για να κάνετε κράτηση, στείλτε το αίτημα σας online μέσω της σελίδας μας ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με τα κεντρικά μας γραφεία στο 0030 25930 52071.

Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 08:00 μέχρι τις 22:00!

Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης σας παρέχουμε άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24/7 στο 0030 698 301 48 99.

Ώρες λειτουργίας

Αεροδρόμια: Δευτέρα με Κυριακή 08:00-21:00

Υποκαταστήματα Θάσου: Δευτέρα με Κυριακή 09:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

*Υπηρεσίες εκτός ωραρίου υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση 15 €.

Γιατί να προτιμήσετε την Potos Car Rentals

 • Παράδοση / παραλαβή του αυτοκινήτου απευθείας στο αεροδρόμιο-χωρίς μεταφορά και καθυστέρηση!
 • Δωρεάν παραλαβή / επιστροφή από το κατάλυμα σας στη Θάσο. Εξαιρετικές τοποθεσίες ενοικίασης 5 λεπτά από πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Για τους πελάτες μας συνιστούμε το δικό μας μικτό πρατήριο υγρών καυσίμων «Thassos Oil» δίπλα από τα κεντρικά μας γραφεία στης Αστρίς Θάσου.
 • Εύχρηστο και διαφανές σύστημα κρατήσεων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας σε μόλις 3 βήματα χωρίς προπληρωμή μέσω πιστωτική κάρτας ή εγγύηση!
 • Πλήρης ασφάλιση χωρίς κρυμμένες χρεώσεις
 • 24/7 οδική βοήθεια
 • 30 χρόνια εμπειρίας

Κάντε τώρα την κράτηση σας για τις διακοπές σας σε Θάσο, Καβάλα & Θεσσαλονίκη.

Βρείτε τις καλύτερες τιμές στην Potos Car Rentals και απολαύστε τις διακοπές σας στη Βόρεια Ελλάδα.

Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες για εταιρικούς πελάτες.Θα φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.